2 perc Sápi Beátával!

2 perc Sápi Beátával!

Sápi Beáta 2012-ben elnyerte ,,Az Év Divatillusztrátora” díjat, és rajzai olyan híres magazin oldalain is megtalálhatóak, mint a La Femme, a Maxima és Marie Claire. Ma egy igazi, tehetséges művésznek tettük fel a 2 perc a sikerhez! rovatunk kérdéseit. 

2 perc – 2 kérdés

SÁPI BEÁTA

beata_sapi

Sápi Beáta

1) Szerinted mi a siker titka?

Én mindig egy lépéssel a valóság előtt járok, mikor az élet utolér és teljesül az álom, az egy sikeres pillanat. Sok ilyen pillanatból épül fel a siker. Sikeresnek lenni gondolkodásmód, életforma kérdése. Minden nap táplált hit, kitartás, álmodozás, cselekvés és szerencse kell hozzá.
Viszont nem gondolom, hogy a siker egy elvont, elérhetetlen dolog lenne, csak tenni kell érte.

2) Mi adja az inspirációt, a kellő energiát a mindennapos, lendületes munkához?

Nekem sok energiát ad az, hogy szeretem amit csinálok. Szeretem az üres lapot, mert abból még bármi lehet. Nagyon inspirál a létrehozás öröme, ahogy a semmiből egyszer csak – szó szerint – kirajzolódik valami. (Íráshoz is csak üres füzetet használok, mert a csíkos vagy kockás már gyárilag tele van, azzal már nem lehet mit kezdeni.) Emellett  pedig van egy belső kényszerem a fejlődés iránt. Akkor vagyok nyugodt a nap végén, ha tudom, hogy tettem legalább egy hasznos dolgot aznap. Ha konkrét receptet kéne mondanom, akkor nekem az alvás és csokievés segít. Néha pedig jó olyan dolgokat csinálni, ami teljesen kizökkent a munkából, új élményt ad, inspirál, kikapcsol.

Köszönjük szépen a válaszokat Beának!

Szerző:

Könyvekben élek. Az írók, és a műveik szereplői gerjesztik nekem a komfortos világomat, ahol én jól érzem magam. Azt hiszem, ha nem egy ilyen múlt lenne mögöttem, mint amilyen van, most nem értékelném az apró dolgokat, nem írnék, és nem lenne egy könyvjelzőm ,,A KÖNYVEK NEM BÁNTANAK" felirattal.