2 perc Lábas Vikivel!

2 perc Lábas Vikivel!

Engem ért a megtiszteltetés, hogy egy mini interjúra elkaphattam Lábas Vikit, a Margaret Island énekesnőjét.

A zenekar Magyarország egyik legkedveltebb együttese, nevüknek említésekor számos népszerű sláger juthat eszünkbe. Viki már kicsi kora óta zenél. 2010-ben övé lett a Magyarország Hangja cím, 2014-ben pedig társaival megalapította a Margaret Islandet, amivel 2015-ben megnyerték a Fonogram díjat az év hazai felfedezettjeiként.
Azóta is sikert sikerre halmoznak és rengeteget koncerteznek. Pár alkalommal nekem is sikerült eljutnom a fellépéseikre ami mindig nagy élmény volt: mosolyogva, tombolva hallgattam végig őket. Lenyűgözött, hogy Viki ennyire közvetlen, mosolygós és kedves a rajongóival, nem utolsó sorban pedig rettentő csinos.

http://www.petofilive.hu

Számomra nagyon inspirálóan hatottak Viki válaszai, remélem Ti is örömmel olvassátok majd:

Szerinted mi a siker titka?

Szerintem nincs titok, ha az ember azt csinálja amit szeret, és ami boldoggá teszi, és ezért megtesz mindent, akkor sikeres lesz. Kell hozzá rengeteg alázat, szorgalom és megszállottság és nem a fényűzésért kell csinálni meg a pénzért, hanem a saját üzeneted továbbításáért, azért, hogy adj minél többet az embertársaidnak úgy, hogy közben mosolyogsz.

Mi inspirál a mindennapokban?

Közhely, de engem is az élet, a nem létező szürke hétköznapok inspirálnak leginkább. Próbálom mindig elkapni a napnak egy adott hangulatát és azt verssé formálni vagy dalba önteni. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert fantasztikus emberek vesznek körül, akik tehetségesek is és így ők is inspirálnak, ösztönöznek arra, hogy egyre jobb legyek és még többet tanuljak a zenéről, a világról.

A végére még egy kis koncert ajánló: a zenekar 3. születésnapját május 4-én ünneplik majd a Budapest Parkban, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz. Ha lehetőségetek van rá, mindenképp nézzétek meg őket!

Nagyon köszönöm Vikinek a válaszokat!

Kiemelt kép: http://felonline.hu/tag/labas-viki/

Szerző:

"ENNYIT tanultam: valamit mindenki tud; mindent senki sem." /Fodor Ákos/