2 perc Puskás Nórival!

2 perc Puskás Nórival!

Puskás Nóri ételfotós elénk tárja a gasztronómia csodás világát, és megmutatja, hogy az ételekről nem csak ízük, de látványuk is mesél. Nóri fotói láttán összefut a nyál a szánkban, és nem vágyunk másra, minthogy falatozzunk azokból az eszméletlenül ínycsiklandozó ételekből, amelyeket lencsevégre kap.

Nóri nem csak több étterem kínálatát fotózza, de közreműködött a Street Kitchen második könyvének elkészülésében – melynek címe Fördős Zé – 83 kedvenc magyar receptem – illetve a Fördős Zé Magazint is az ő fotó színesítik.

Ma Nóri mesél nekünk arról, hogy szerinte mi a siker titka.

2 perc – 2 kérdés

PUSKÁS NÓRI

Puskás Nóri

1) Szerinted mi a siker titka?

Szerintem a siker titka sok elemből áll, de ebből hármat emelnék ki:

– nagyon fontos, hogy legyen önbizalmunk, hisz ebből tudunk erőt meríteni ha negatív kritika, kudarc ér.  Másrészt, ha érzik, hogy rendelkezünk egészséges önbizalommal, annál inkább akarnak majd vünk dolgozni.
– A siker eléréséhez elkerülhetetlen, hogy megtanuljuk legyőzni a nehézségeket, és kudarcokat. A kulcs a kitartás.
– Olyan emberekkel, barátokkal kell körülvennünk magunkat, akik inspirálnak, támogatnak!

2) Mi adja az inspirációt, a kellő energiát a mindennapos, lendületes munkához?

A tudat, hogy nem kell irodában ülnöm napi 8 órát. És mindemellett szerencsém van bitang jókat enni, hétről hétre új, nagyszerű emberekkel megismerkedni.

Nagyon köszönöm Nórinak a válaszokat, további sok sikert és finom falatokat kívánok neki!

Szerző:

"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet." /John Lennon/