2 perc Schwartz Lédával

2 perc Schwartz Lédával

Schwartz Léda már magáénak tudhat egy romantikus regényt. Jelenleg ennek a folytatásán dolgozik, mely valószínűleg ugyan úgy elnyeri majd az olvasók szívét, mint A harmadik szerető. Regénye mellett verseket is ír, melyek rövid időn belül egy kötetben lesznek olvashatóak, a Léda-versek I.-ben. A pár hete készült ajánlómból jobban megismerhetitek a munkásságát.

2 perc – 2 kérdés

SCHWARTZ LÉDA

Schwartz Léda

1) Szerinted mi a siker titka?

Ez egy elgondolkodtató, fogós kérdés. Az biztos, hogy a sikert nem ingyen osztogatják, azért bizony meg kell dolgozni. Ha egy írót veszünk alapul, akkor szerencsés, ha egyedi témát/témákat boncolgat a műve, olyat, ami sok embert érint, mégis kevesen nyúltak még hozzá. Az emberek nem szeretik a sablonsztorikat, kell valami új, valami megdöbbentő. Az én könyvemben, A harmadik szerető című romantikus regényben igen erős kritika található a magyar egészségügyet illetően, melyet sajnálatos módon a saját meddőségem ihletett. Ettől őszinte és valósághű a történet, és én azt tapasztalom, hogy az olvasóim többsége ezt szereti benne, pontosan ezt a szókimondó nyíltságot tartják a mű egyik erősségének.

2) Mi adja az inspirációt, a kellő energiát a mindennapos, lendületes munkához?

Inspirációt a nagybetűs ÉLET-ből szerzek, akár az enyémből, akár másokéból. Én olyan érzéseket, gondolatokat tárok az olvasók elé, amelyeket bárki átélhetett és érezhetett, csak éppen nem vetette papírra. Ragaszkodom a realitáshoz. A lendületet a folyamatos visszajelzések adják, az igény arra, hogy folytassam azt, amit elkezdtem. Nincs is annál szebb, mint amikor egy író ilyen üzeneteket kap szinte minden nap.

Életem során nem szerettem a könyveket soha, de ezt nem tudom lerakni!

Én már a folytatást várom!

Még igen az elején tartok, de már most magamra ismerek sok mindenben.

Hát akkor folytatás következik… Köszönet és hála mindenkinek, aki engem (is) olvas!

Mi pedig köszönjük a válaszokat Lédának és további sok sikert kívánunk neki!

Kiemelt kép: Schwartz Léda szerzői oldala

Szerző:

"Bármit meg tudsz tenni, ha meg van hozzá a szíved és a bátorságod." /Dan Millman/