2 perc Veréb Emesével

2 perc Veréb Emesével

Az Oh Carrie művésznéven már évekkel ezelőtt is ismert bloggert már nem kell bemutatnom. És talán már azt is sokan tudjátok, hogy a bloggerina azóta más vizekre evezett és az ifjúsági regények világába is belevetette magát elhagyva korábbi álnevét.

Veréb Emesét személyesen a Colorcom Kiadón keresztül ismertem meg, együtt dolgoztunk az első könyvem megjelenésén és sokat segített a könyvkiadás kusza és végeláthatatlan folyamatában. Első regénye, a “Segítség, már megint egy gyökérrel járok” három éve jelent meg és azóta töretlen lelkesedéssel és sikerrel jelennek meg az írónő újabbnál újabb könyvei. Második kötete, A Happy End után két éve látott napvilágot és nagy várakozást követően múltévben jelent meg a folytatása. A Kisha Raids történetek nekem is személyes kedvenceim lettek.

De mi Emese titka? 

2 perc – 2 kérdés

VERÉB EMESE

Szerinted mi a siker titka?

Szerintem a siker titka az, hogy valaki szívből csinálja azt, amit csinál vagy sem. Teljesen lényegtelen, hogy hisz- e körülötte benne valaki, vagy hogy sikeres lesz-e benne… Ami számít, az pusztán az, hogy szerelemből tegye. Engem például sosem foglalkoztatott az a kérdés, hogy sikeres leszek- e. Írtam, írok, mert elképzelhetetlennek tartom azt, hogy ne tegyem!

Mi inspirál a mindennapokban?

Nincsen kimondottan ilyen dolog. Mindig változik… Néha elég egy dalnak megszólalnia, vagy egy tekintetnek megragadnia és dől belőlem a szó.

 

A kiemelt kép forrása Veréb Emese facebook oldala