kedves én…

kedves én…

Ma egy levéllel jelentkezem hozzátok. Egy olyan levéllel, amit a 13 éves önmagamnak írtam. Remélem titeket is inspirál majd a gyógyulásra!

 

https://www.theodysseyonline.com

Kedves én!

Tudom, hogy most úgy érzed, ellened fordul az egész világ. Azzal is tisztában vagyok, nem látsz reményt, úgy hiszed, hogy minden jobb lenne nélküled. Tudom, hogy mennyit zokogsz, félsz és rettegsz. Már nem mersz kimenni az utcára, elment az étvágyad is, de muszáj kitartanod. Mert minden rendben lesz. Nem most, nem holnap, de egy nap minden a helyére kerül. Csak bíznod kell magadban, s menned kell tovább. Még ha ellened is fordul minden.

Elárulok neked egy titkot. Most, felnőtt fejjel, örülök, hogy annyit szenvedsz. Örülök, hogy fájnak dolgok, szenvedsz és félsz. Tudod miért? Mert szükséged van rá. Ezek az érzések lényegesek ahhoz, hogy ma az az ember legyél, aki vagy. Mindezek hozzádtettek, formálták a személyiséged, kialakítottak téged. Ezek miatt vagy most olyan önfeledten boldog, ezek miatt nevetsz és néha még sírsz is. Mert nem fogod elfelejteni őket soha. Csak megtanulod, hogy erősségeddé tedd őket.

Csodálatos vagy. És gyönyörű. Megtanulod felhasználni a tehetséged, s a legtöbbet kihozni magadból. Egy nap majd emberek ezrei követik életedet, olvassák verseid, s osszák meg őket a közösségi oldalakon. De ha nem tanulsz meg küzdeni, ezeket sose fogok meglátni. Hidd el nekem, hogy megéri! Lesznek még pillanatok, amikor sokminden fájni fog, de túl lehet élni. Csak kérlek szépen, ne add fel!

Álmaid életét éled majd. Csak tenned kell érte. Tanuld fel felhasználni a fájdalmat, menni előre, s csakis önmagadra koncentrálni. Csakis ez a lényeg!

Kedves én, minden rendben lesz! Ígérem neked!

Kiemelt kép: https://www.theodysseyonline.com

Szerző:

"Olyan sokan vagyunk, akiknek együtt kell élniük azzal, amit tettünk, és amit nem tettünk meg (...). A dolgokat, amelyek nem jól sültek el, azokat a dolgokat, amelyek frankónak tűntek akkor, mert nem láthattuk előre a jövőt. Bárcsak láthattuk volna a következmények végtelen fonalát, amelyeket legkisebb cselekedeteink eredményeztek! De addig nem tudtuk meg, míg a tudás már haszontalanná nem vált." /John Green/