3. nap – a választás!

3. nap – a választás!

” Kivétel nélkül, minden alkalommal, amikor valami jót tapasztaltál, szerettél és a pozitív erőt tápláltad. És minden alkalommal, amikor olyasmit tapasztaltál, ami nem jó, nem szerettél, az eredmény csupa negatívum lett. A szeretet a forrása minden jó dolognak az életedben, a szeretet hiánya pedig minden negatív dologé, minden fájdalomé és szenvedésé. “

Szerencsére a megoldás akár lehet könnyű is. Hiszen csak választanunk kell, hogy mit is szeretnénk. Élhetünk úgy, hogy semmi nem sikerül és boldogtalanok vagyunk. Vagy inkább kiegyensúlyozott, csodálatos, bőséggel teli életet szeretnénk?

Ezen a ponton megjegyezném, hogy jól gondolkozni ugyanakkora erőfeszítés, mint rosszul.

Szóval, ha fejben kiválasztottuk, melyik alternatívára vágyunk (és remélem mindenki a csodálatos életet tűzte ki magának, legalább fejben) akkor nincs más dolgunk, mint eldobni a kesergést, a „nekünk soha nem sikerülhet” mantrákat, és a szeretet és a pozitív gondolkodás mellett letenni a voksunkat.

És innen már egyszerű látni az utat, hiszen ha szeretsz, szeretettel gondolsz bizonyos dolgokra, akkor a vonzás törvénye értelmében, meg is fogod kapni azokat. Most nem kell, hogy azonnal elhidd nekem. Inkább teszteld le. Kezd apró dolgokkal, majd emelgesd szépen a tétet magadban.

Amit adsz a világban, azt kapod vissza. És ez ugyanúgy érvényes a szeretetre. Ha szeretetet adsz, azt kapod. De nem feltétlenül csak a hagyományos értelemben. Ha bármi felé szeretettel fordulsz, ez a kellemes érzés megsokszorozódik, és bevonzod életedbe, a vágyott, szeretett dolgokat.

Kezdj el pozitív érzéseket sugározni, és meglátod, meg lesz az eredménye!

408649_421141341269012_236401252_n_large

” Azok az emberek, akiknek nagyszerű az élete, többet gondolnak arra, amit szeretnének, és gyakrabban is beszélnek róla, mint arról, amit nem szeretnének! “

                                                                                                               / Rhonda Byrne /