7 inspiráló nyári dal

7 inspiráló nyári dal

Végre itt a nyár, a szerencséseknek pedig a nyári szünet is. A vakáció örömében ugyan nem osztozhatok, hiszen ez az első olyan nyaram, amikor dolgozok. Igyekszem túltenni magam a tudaton, hogy többet már nincs 2 és fél hónap semmittevés, csak 1-2 hét szabadság, hiszen így is úgyis imádom ezt az évszakot, és mindent megteszek, hogy ez is olyan jó legyen, mint a többi volt, vagy épp még jobb.

Ne szomorkodjatok, ha Nektek se szabad a nyaratok, mert attól még lehet élvezni, és ki kell használni minden pillanatát, hiszen olyan hamar elszáll, és újra vacoghatunk a hideg télben. A nyár a legjobb időszak az élménygyűjtésre, a kalandokra, a bohóckodásra, a mókára, én ilyenkor érzem a legjobban, hogy élek.

Ennek apropóján összegyűjtöttem egy pár kedvenc dalom, melyek nyári hangulatúak, vagy épp nyáron is motiválnak, és arra ösztönöznek, hogy ne kuksoljak a szobában, ne az miatt morogjak, hogy mire nincs időm, hanem élvezzem azt, amire van. Remélem ti is kedvet kaptok hozzá, hogy belevessétek magatokat a nyárba!

1. Ez a dal ugyan eltérő a hozzám közel álló stílusoktól, de a szövege és a hangulata egyszerűen megragadott. Igazi nyári hangulat, és a legfőbb üzenetével teljesen egyetértek: “Amíg csillog a szemetek maradjatok gyerekek!” Hiszen mindenkinek meg kellene őrizni egy kicsit gyermeki énjéből, és néha semmivel sem törődni csak élvezni a pillanatokat, nem aggódni, nem foglalkozni a felnőtt gondokkal, csak kacagni.

 

2. Ezt a dalt azért szeretem, mert olyan igazi nyári megőrülős hangulata van. Olyan,a mikor semmi sem számít, csak, hogy jól érezd magad, a gondok úgyis megvárnak. Ahogy a feladatokat, úgy a problémákat is néha el kell halasztani. Még szabadságon vagyunk el kell engedni mindent, ami nyomaszt, és csak élvezni a pillanatot ha csak pár napig is, ennyi mindenkinek jár.

 

3. Nem egy mai dal, de annyira vidám, hogy kötelező nyáron meghallgatni, na és persze élvezni a strandot. Én már gyerekként is odavoltam a vízért, imádtam úszkálni, mindegy volt csak víz legyen. Még most sem tudom elképzelni úgy a nyaralást, hogy ne legyen vízpart a közelben. Ez a szám pedig tökéletesen felidézi a gyerekkori strandolós élményeim.

 

4. Ugyan nem mindenki van oda a sátrazásért, és a hálózsákban alvásért, de én még ezt is imádom, különösképp egy fesztiválon. Erre a dalra pedig nemrég bukkantam, de megragadott a hangulata, a buli után parton ébredés élményét tökéletesen átadja.

 

5. Ismét egy régi dal, mióta hallottam, ami nem ma volt, imádom. Hiszen a fagyi alapkelléke a nyárra. Ugyan nekem nem az eper a kedvencem, hanem az összes. Azonban a bajai étcsokis fagyinál jobbat még nem ettem, menjetek ti is Bajára fagyizni, megéri. Bár már sajnos nem egy forint egy gombóc, de nem tudok ellenállni.

 

6. Nyáron mindenki szerelmes, és miért ne lenne. Élvezzétek az életet, legyetek szerelmesek, ha nem is életetek párját találjátok meg, szép emlékeket még gyűjthettek, na meg persze csalódásokat is, úgyhogy azért legyetek óvatosak, de mint tudjuk, aki nem kockáztat, nem is nyer.

 

7. Végül pedig jöjjön egy dal, ami ugyan nem nyári, de az üzenete alap. Én is ezt üzenem Nektek a nyárra “Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni”. Hiszen a régi szép idők most vannak!:) 

 

Én ezzel a 7 dallal kívánok Nektek csodaszép élménydús nyarat! Élvezzétek ki minden percét!:)

Szerző:

*"a narancsnak nincs szíve" bárcsak narancs lehetnék*