A divatblogger menyasszony – Gyaraki Niki blogja

A divatblogger menyasszony – Gyaraki Niki blogja

Imádjuk a divat- és szépségblogokat, ugye?! Ami engem illet, különösen sok időt töltök az internet ezen kínálatának böngészésével. Na de ezeket is megosztja sok-sok tényező, melyekre figyelve igyekszünk megtalálni azt az oldalt, ami a legtöbbet hozza ki belőlünk, ami legszebben öltöztet bennünket kívül és belül is. Most új kedvencemet mutatom be Nektek, mely mind a számítógépemen, mind a mobilomon a “Könyvjelzők” mappa élére került alig egy hét alatt. Az aranyérmes: Gyaraki Niki blogja: a Nik’s Box.

gyaraki niki3

Már a fejléc és az oldal megjelenésekor éreztem a kifinomultság és stílusérzék találkozását, mikor először kattintottam a blogra. A fejlécen szereplő címeken végigfuttattam a szemem, majd pár másodperces gondolkodás jött, hogy melyikre kattintsak először. A választék igen dicséretes, a szépségápolástól kezdve a hajviseleteken át a “Csináld magad” rovatig bővelkedhetünk az ötletekben. Nekem ez utóbbi nyerte el a tetszésemet legjobban, elvégre mit várunk egy divatblogtól? Ötleteket, melyek könnyedén átültethetünk a hétköznapjainkba. (Imádjuk a külföldi, fizetett divatbloggereket is, de aligha fogok spórolni egy Chanel táskára, inkább csak a szememet és a lelkemet gyönyörködtetem bennük. 🙂 ) Niki tippjei, praktikái könnyen kivitelezhetők, és maga is próbál a méregdrága megoldások helyett pénztárcabarát ötletekkel dolgozni. A rengeteg kép és illusztráció, a lépésről lépésre vezetés tényleg kézen fogva kísér minket egy-egy ötlet megvalósításakor. Nem mellékes, hogy az oldal minden bejegyzése angolul is megtalálható. A blogot tényleg bárki elérheti a világ bármely pontjáról.
Niki menyasszony, ezért egy teljes rovatot nyitott esküvői ötleteinek megosztásához. Szóval, ha valaki apró tippek után kutat a nagy napra, itt ezek is megtalálhatók.

gyaraki niki2

A Nik’s Box egy igazi kis játszótér azoknak a nőknek, akik maguk is barkácsolnának valamit, hogy igazán egyediek legyenek. Egy remek hely azoknak, akik szépségápolási tippeket gyűjtenek, és akik stílusukon szeretnének finomítani. Niki semmilyen radikális, forradalmi ötlettel nem hozakodik elő, mert meg tudja mutatni, hogy egyszerű dolgok is lehetnek különlegesek, ha tudjuk őket viselni, és teljesen igaza van. Számomra ő igazolja, hogy a kevesebb néha több, és hogy nincsen csúnya nő, csak lusta, ahogy ezt egyszer Coco Chanel is állította. Szeressétek Nikit és a blogját, én teljes mértekben megvettem, jó szívvel ajánlom az érdeklődőknek! 🙂

Szerző:

Ott vagyok valahol a népzene és rock között, egy zongora és egy mikrofon mögé bújtatva, verseskötetek és divatlapok alá temetve, fényképezőgéppel bohóckodva mindenhol, Marilyn Monroet és Audrey Hepburnt bálványozva, és vintage ruhákat aggatva magamra. Ja, és persze kell lennie valahol egy rúzsnak is. ;)