A lehetetlen nem létezik

A lehetetlen nem létezik

Zárkózott, önbizalom hiányban szenvedő,hitetlen,csalódott,megszürkült. Régen így jellemeztél volna, ha akkor találkozunk. Csupán két évvel ezelőtt. Majd, mikor már minden veszni látszott, mikor azt hittem ennél rosszabb már tényleg nem lehet, a szerelmem is messze költözött. Az a csepp remény is elment, ami addig életben tartott. Két lehetőségem volt: talpra állni, vagy végleg elbukni.

Ami addig fontos volt-az a kevés dolog is-már nem jelentett semmit számomra. Csak az érdekelt, hogy egy új világban megtaláljam saját magamat és az álmaimat. Így hát összepakoltam, és a szerelem után mentem. Magam mögött hagytam mindent. A barátokat, a családot, a munkámat….a világot, amiben addig éltem. Rájöttem, néha a legrosszabb dolgokból is kijöhet valami új, valami jó, még akkor is, ha ezt akkor és ott nem így látjuk. Persze, tenni is kell érte, hiszen semmit nem kapunk ingyen. Sajnos a jó tündér sem létezik, aki egy magányos éjjelen előbújik a semmiből, és megkér, hogy kívánj tőle hármat. A sorsodon egyetlen egy ember képes változtatni, mégpedig Te saját magad. Senki nem fogja megtenni helyetted a fontos lépéseket, és  nem fogja meghozni helyetted az életre szóló döntéseket, ahogy nekem se tette.

forrás: weheartit.com

forrás: weheartit.com

Két lehetőség volt előttem: ha könnyebbik utat választom, akkor minden marad a régiben, vagy igenis erőt veszek magamon, és elindulok a nehezebb úton az ismeretlenbe, akkor talán szerelemben és boldogságban élhetek tovább. Természetesen az utóbbit választottam.Ha valamit igazán akarunk az életben, minden erőnket összeszedve tennünk kell érte. Mindent meg kell tennünk a cél érdekében. Bármennyien is gondolják azt, hogy lehetetlen dolgot akarsz véghez vinni, és nem számít, hányan mondják azt, hogy bele fogsz bukni. Hidd el, a lelked mélyén érezni fogod, hogy meg tudod csinálni, igenis képes vagy rá.
Ne foglalkozz a hanggal  a fejedben. Ne érdekeljen mennyire hangosan kiabálja Neked, hogy képtelen vagy rá. Amint elindulsz az utadon, a hang egyre halkabb és halkabb lesz, mire célba érsz, már teljesen elnémul.

Most, két év elteltével, ha találkoznánk, talán ezt mondanád rólam: határozott, életvidám, önbizalommal és álmokkal teli.
Én vajon mit mondanék Rólad?

Szerző:

Határokat feszegető de félénk,lelkizős de kemény, okos de bolondozó,múltba merengő de jövőt tervező, kettős érzelmekkel bíró... tűz és víz egy személyben...