a pillanat, amikor tudtam…

a pillanat, amikor tudtam…

Ezek a gondolatok olyan régtől a fejemben vannak, azonban sose volt elég időm leírni őket. S ma szabadnapot vettem, az ágyban feküdtem egy pohár kávéval és megfogalmaztam nektek őket. Remélem tetszeni fog.

Ja, EZT hallgassátok miközben olvassátok!

 

https://weheartit.com

Megfogtad a kezem, az én szívem pedig nagyot dobbant. Valahogy annyira jó volt az a pillanat, hogy imádkozni kezdtem, bárcsak sose érne véget. Azon este meg sokáig fennmaradtam, csakis te jártál a fejemben. Annyira örültem, hogy sikerült megismernem téged, hogy annyira közel kerültünk egymáshoz, s annyi szép közös emléket tudhattunk a magunkénak. Mai napig kimerem mondani, hogy a veled töltött évek voltak életem legszebb évei, s annyira hálás vagyok a sorsnak, hogy minden így alakult. Jobban szerettelek téged, mint ahogy magam valaha is szeretettem, s a boldogságom csakis te voltál. Veled képzeltem el az egész jövőmet. És sose gondoltam volna, hogy egy nap ennek vége lehet.

DE

Elengedted a kezem, az én szívem pedig kihagyott egy ütemet. Annyira rossz volt az a pillanat, hogy imádkozni kezdtem, bárcsak vége lenne, s felébrednék abból a rossz álomból. Azon este meg sokáig fennmaradtam, csakis te jártál a fejemben. Annyira örültem, hogy sikerült megismernem téged, hogy annyira közel kerültünk egymáshoz, s annyi szép közös emléket tudhattunk a magunkénak. Mai napig kimerem mondani, hogy a veled töltött évek voltak életem legszebb évei, s annyira hálás vagyok a sorsnak, hogy minden így alakult. Jobban szerettelek téged, mint ahogy magam valaha is szeretettem, s a boldogságom csakis te voltál. Nélküled már el sem tudtam képzelni a jövőmet. És sose gondoltam volna, hogy egy nap nélküled kell megtanulnom élni.

 

Rózsákat adtam neked, s te hagytad elhervadni őket. Valahogy már haragudni sem tudok rád, megtanultam nélküled élni, s most boldogabb vagyok, mint valaha. Neked is már csakis a legjobbakat tudom csak kívánni, én megtaláltam a boldogságom, s remélem egy napon majd te is megtalálod majd a tied. Az igazság az, hogy ha vissza is mehetnék a múltba helyrehozni a dolgokat, nem ezt a hibát hoznám helyre. Hanem a napot, amikor megismertelek. Mert ha visszagondolok mindenre, csak szenvedtem miattad, s lehet akkor boldognak éreztem magam, de melletted sose voltam az. Most már az vagyok.

 

Hamarosan jelentkezem…

Kiemelt kép: https://weheartit.com

Szerző:

"Olyan sokan vagyunk, akiknek együtt kell élniük azzal, amit tettünk, és amit nem tettünk meg (...). A dolgokat, amelyek nem jól sültek el, azokat a dolgokat, amelyek frankónak tűntek akkor, mert nem láthattuk előre a jövőt. Bárcsak láthattuk volna a következmények végtelen fonalát, amelyeket legkisebb cselekedeteink eredményeztek! De addig nem tudtuk meg, míg a tudás már haszontalanná nem vált." /John Green/