,,A titka az övé, de a szerelme az enyém” – ajánló P. C. Harris: Árnyoldal c. könyvéről

,,A titka az övé, de a szerelme az enyém” – ajánló P. C. Harris: Árnyoldal c. könyvéről

A történet ott kezdődik, hogy hamarabb ismertem meg az írónőt, P. C. Harris-t, mint a könyvét. Ez volt az ok, hogy elolvastam az Álomgyár Kiadó gondozásában megjelent Árnyoldalt. Erotikus-romantikus regényről van szó, így kicsit félve kezdtem bele, mert nem az én stílusom ez a műfaj.

moly.hu

,,Rachelle Morgan nagyon fiatalon lett árva. Hétköznapi lánynak számít egy angol főiskolán. Megismerkedik a gazdag és jóképű David Wishsel. A sikeres David a tizenhét évvel ezelőtt meggyilkolt apjától örökölt céget vezeti New Yorkban. Egyetlen szemtanúként még akkor bosszút esküdött. A gyilkos nyomait követve utazik az Egyesült Királyságba, ahol találkozik a gyönyörű Rachelle-lel.

A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, együtt fedezik fel testük és a szerelem titkait.

A férfi azonban nem tud nyugodni, a bosszú hajtja, meg akarja találni apja gyilkosát. Nyomozása során nem várt titokra bukkan: Rachelle-t és a gyilkosságot szövevényes szálak kötik össze. Ez kettejük szerelmébe, vagy akár a lány életébe is kerülhet.

Fényt derít David apja gyilkosának kilétére?

Sikerül megmenekülniük az angol alvilág elől?

P. C. Harris izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.”

Szóval egy nagyon jó és motiváló interjú után, volt szerencsém még kicsit beszélgetni P. C. Harris-el, aki egyébként részmunkaidőben pizzafutárkodik, hogy finanszírozni tudja a könyvei megszületését. Elmesélte, hogy csak leült és írta és írta, beletette szívét-lelkét, rettentő fontos volt neki ez a történet. Hogy ez miért fontos kis részlet? Azért, mert a könyv olvasása során ez rettentően érződik. Mindig vannak átkötések, pár oldal, amikor az olvasó lenyugszik és talán ezeken az oldalakon tesszük le a könyvet este alvás előtt, de ebben a könyvben nem volt ilyen rész. Folyamatos kattogásban tartott, hogyan fog alakulni a szereplők sorsa.

Álomgyár Kiadó

Bevallom, a női főszereplő az elején nem volt a kedvencem, de ahogy a könyv haladt előre, szépen kibomlott a személyisége, épp úgy, ahogy a férfi karakternek is. Talán mindig is ettől féltem az ilyen könyvek kapcsán, hogy nincs bennük érzelem, viszont P. C. Harris ezekre is odafigyelt. Kellő súly van az érzelmekre fektetve, a szereplők közötti civódásban is van valami valóság-illat, és nem csak az erotikára van kiélezve a történet. A sztoriban megmutatkozik az írónő egyedi stílusa, fiatalos, mai és ráadásul szuper a humora is. Ennek a könyvnek megvan mindene: eleje, közepe, vége – kellőképp megtűzdelve bonyodalommal, majd tökéletes lezárással a végén.

És volt ez a mondat.

,,Mikor hazajövök abból a borzalmas világból, te itt vagy nekem, hogy az öleléseddel tisztára mosd a lelkem.”

Vannak sorok, amiket elraktározunk a szívünkbe minden egyes elolvasott könyvből. Én ezt kiírtam a kis füzetembe, mert ez a mondat a mindennapjaimat jelképezi és rettentően illik az életembe. És talán az a legfontosabb, hogy ha valaki olvas egy regényt vagy verset kell, hogy legyen pár sor, amit elraktároz belőle az ember. Hiszen csak így éri meg. Nem igaz?

A könyvet tiszta szívből ajánlom azoknak, akik érdeklődnek a romantikus-erotikus könyvek iránt, viszont fontosnak tartják, hogy az érzelmek és a történet is kellő hangsúlyt kapjon. Ebben a könyvben pont akkor és pont annyi erotika van, amennyi elfér egy történetben. Szóval ne ijedjetek meg tőle! És még egy szót had ejtsek a csodás borítóról: egyszerűen csak nézegeti az ember és azt mondja: tökéletes!

eszak.hu

P. C. Harris: 9 éves koromtól fogva vezettem naplót, tehát az írás iránti vágy már rég megszületett bennem. Az olvasás szeretete pedig 12 éves koromban kezdődött, Anne Frank naplójával. Tinédzser voltam, mikor a plátói szerelmeinkről kitalált történetekkel szórakoztattuk egymást a barátaimmal. Akkor jöttem rá, hogy a romantika áll hozzám a legközelebb. Az évek alatt rengeteg történet gyűlt össze bennem, egyiket-másikat papírra is vetettem, de a középiskolás években nem volt időm a tanuláson kívül semmire. Már 24 éves lehettem, mikor elmeséltem a munkahelyen az egyik történetemet, és a pozitív visszajelzés hatására újra elővettem az írásaimat, és azóta is folytatom a fantáziálást. Eddigi életem során 5 különböző iskolába jártam, 3 országban éltem, és megannyiban jártam, így tapasztalatból és élményből sosincs hiány.”

 
Írta: Babrik Alexandra

Kiemelt kép: P. C. Harris Facebook oldala

Szerző:

Ezt a cikket egy kedves vendégszerkesztőnk írta. Ha van egy jó írásod, vagy szeretnél hozzánk írni, egy vagy akár több cikket, jelentkezz nálunk emailben a lendulet.magazin@gmail.com-on.