A tökéletes randevú

A tökéletes randevú

A tökéletes randevú általában mindenkinek mást jelent. Álmodozunk a az első csókról, a tóparti sétáról, a hercegről a fehér lovon, aki majd a palotába visz, a habos esküvői ruháról, és az örök életen át tartó nagy szerelemről. Álmodozunk, nagyjából hat éves korunkig. Aztán szépen lassan rájövünk, hogy az élet túl nagy szívás, hogy ennyi luxust megengedjünk magunknak.

Mégis valahol legbelül hiszem, hogy minden ember vágyik a tökéletes randevúra és egy emberre, akit a másik felének mondhat. Valahol legbelül, tudjuk, hogy az élet pontosan azért ekkora szívás, mert megajándékoz minket megannyi rossz és jó pillanattal. Ettől tud olyan izgalmas lenni ez a földi lét és ez tesz minket valódivá.

Amiről hat éves korunkig álmodoztunk, az pedig igenis létezik, csak nem feltétlenül a tóparti sétát, vagy a habos esküvői ruhát jelenti, hanem egy jó pillanatot, amit megoszthatsz egy másik emberrel.

Írta: Kerekes Csilla

Kiemelt kép forrása: pixabay.com

Szerző:

Vendégszerkesztő
Ezt a cikket egy kedves vendégszerkesztőnk írta. Ha van egy jó írásod, vagy szeretnél hozzánk írni, egy vagy akár több cikket, jelentkezz nálunk emailben a lendulet.magazin@gmail.com-on.

Szólj hozzánk!

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.


Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at ujquery.org Port 80