A Vaslady szupertitkos naplója és ami mögötte van

A Vaslady szupertitkos naplója és ami mögötte van

“Értetek…hogy mosolyogjatok, egyetlen pillanatért, amit szebbé teszek.”

Talán ebben az egy mondatban minden benne is van, amiért a Vaslady szupertitkos naplót ír. Természetesen szerencsére egyáltalán nem titkosak a bejegyzések. Miközben csevegtem a blog szerzőjével, végig az volt az érzésem, hogy egy boldog emberrel beszélgetek. Ilyen pedig nagyon ritkán fordul elő, hiszen vagyunk akik vagyunk, sokfélék és különbözőek, de inkább panaszkodunk, mint hogy hálát adjuk azért, amink van. Azért szeretem olvasni a bejegyzéseit, mert egy kerek embert látok mögöttük. Egy nagy betűs nőt, aki nem csak megéli minden porcikájával az életet, de másoknak is próbálja átadni lelke kincseit. Nem fél leírni a tapasztalatait, mert hisz benne, hogy ezzel másokon is segíthet. Élelmes és életrevaló, tele álmokkal. Nem véletlen, hogy a másik beceneve “anya”. Valahogy így is képzelem el őt. Olyannak, aki félt, óv, szeret, ugyanakkor tigrisként védelmez másokat, ha szükség van rá. Vaslady kimondja ha valami nem tetszik neki, de meg is ölel, ha szükséged van rá.

Azt éreztem, szükség van rám-és ennél nincs csodálatosabb érzés a világon.

tumblr_n8f0lwOv4N1satx7jo1_400

tumblr.com

 

Talán a rendíthetetlen hite volt az, ami nekem legelőször szembe tűnt. Van egy nő, aki ontja magából a szeretetet, és aki sosem hátrál meg. Azt hiszem, így már mindenki számára érthető a Vaslady megnevezés. Hiszen egy nő elsősorban nem a külsőségektől lesz nő, hanem a személyisége teszi őt azzá. Mert ha fél is, teszi a dolgát, rendíthetetlenül megy előre és megvívva személyes kis harcait győztesként kerül ki az élet viharából. A hétköznapokon a családé a főszerep. Ez pedig olyan szent és sérthetetlen tényező a Lady életében, amiből nem hajlandó engedni. Ha otthon van akkor nincs más rajtuk kívül, hiszen olyankor ők a minden.

Halló, van valaki a szíved túlsó végén, vagy csak a semmibe szól a hangom? Halló, amit a füleddel meghallasz, azt én a szívednek mondom. Halló, azt szeretném, ha most az egyszer a szíveddel hallgatnál és nem az eszeddel. Halló, bármit mondtam eddig, azt most felejtsd el. Halló, csak azt hallja meg a szíved, amit az enyém diktál a szavaimon át: csak te vagy a fontos, felejts el minden vitát. A vonalon keresztül elküldöm a szívem, a szavaimon át. Azt kérem kedves, hogy szeress egy élethosszat. És felejts el minden rosszat. Halló…Csak a szívedre hallgass, mert tudnod kell, hogy én vagyok aki kell. Szeress engem kedves, szeress a szíveddel. 

tumblr_n8co9sJMXu1tcgnr7o1_500

tumblr.com

 

Kimeríthetetlen inspiráció forrás a napló. Senki nem mehet el anélkül az oldalról, hogy ne mosolyogna egy jót, vagy ne lenne jobb kedve a látottaktól/olvasottaktól. Egy idézet, egy kép, vagy pár motiváló mondat. A vége mindig ugyanaz: az ember gazdagabb lesz egy kicsit. És hogy merre tovább? Azt hiszem sokunk nevében beszélek, ha azt mondom, hogy szeretném már a kezeim között tartani a Vaslady szupertitkos naplóját papír formátumban is. Hiszen nincs is annál érdekesebb és izgalmasabb, ha valaki titkainak az őrzői lehetünk.

Szerző:

Csendből vagyok és átbeszélgetett éjszakákból. Sok-sok szeretetből, és még több bizalomból. Néha azért önbizalomhiány és félelem barátaim is felbukkannak, de törekszem rá, hogy egy általam irányított diktatúrában éljünk. Nem mindig sikerül persze, de hát van nekem élénk fantáziám, fehér papírom, na meg tintával teli tollam. Ezért írok ide is. Magamról, rólunk, nektek, hozzátok. Néha talán sok banális okfejtést, de mindig csak azt, amit a szívem mondani szeretne. A világon keresztül próbálom megérteni önmagamat, de néha elkap egy gyorsan jövő orkán. Azért persze mindig újra megpróbálom, hiszen ez tesz igazán boldoggá.