Ajánló, az Outsider című bloghoz

Ajánló, az Outsider című bloghoz

Az Outsider című blogot igencsak meglepően olvastam. Azért is, mert felkeltette az érdeklődésemet a sokszínűsége, a humorral vegyített szarkazmus, amit én kifejezetten szeretek.

Ebben a blogban bizony mindent megtalálsz, ami csak érdekelhet téged. Legyen szó kiközösítésről, humorról, érdekes kvízekről, meghökkentő történetekről, de akár még politikáról is. Nyilván ezt mind Szlávka szemével látjuk, ami tényleg nagyon szórakoztató, vagy akár megdöbbentő is tud lenni.

Úgy gondolom, hogy ez az írás stílus, ez a közvetlenség és őszinteség, ami visszaköszön Szlávka blogjáról, egészen páratlan.

Az egyik kedvenc bejegyzésem A 10 dolog, amit egy különleges embertől tanultam. (Itt olvashatjátok el.) Hogy miért is? Mert hihetetlenül inspirálóak, simán erőt tudtam meríteni ebből a 10 pontból. Tehát valóban nagyon különleges emberről lehetett szó Szlávka életében. Különösen azért is tetszik, mert megosztotta mindenkivel ezeket a tanácsokat, így egy kicsit mi is betekintést nyerhettünk a nagyija és az ő kapcsolatába.  

Nagyon komoly témákat is feszeget, ezért is olyan nehéz összefoglalni, vagy bekategorizálni ezt a blogot. De talán pont ez a szép benne, hogy egyáltalán nem kell. Úgy jó, ahogy van, a sokszínűségével és egyediségével együtt.

A blogot olvasva rájöttem, hogy lehetsz te bármilyen személyiségtípus: extrovertált, introvertált, nyitott, vagy zárkózott… Tök mindegy! Ha TE úgy érzed jól magad ahogy vagy, csak az számít. Semmi más. Mert mindenki különleges valahogy – Szlávka azért, mert keserédes humora megnyerő és király, hogy mindenről megvan a véleménye, amit nem is rejt véka alá!

Szlávka  írásait követhitek Outsider című blogján, hamarosan pedig a vele készülő interjúból bővebben is megismerhetitek őt.

 

Szerző:

"ENNYIT tanultam: valamit mindenki tud; mindent senki sem." /Fodor Ákos/