Ajánló Dalma és Petra blogjáról a Könyv varázsról

Ajánló Dalma és Petra blogjáról a Könyv varázsról

Manapság nagy divat lett a könyvmolyok között, hogy blogot nyitnak. Ezért nehéz felhívni magukra a figyelmet, mert könnyen elvesznek a könyves blogok tengerében. Szeretnék egy friss blogot bemutatni, amire érdemes vetni egy pillantást. Ez pedig a Könyv varázs oldal, amin szuper tartalmak vannak.

 

Dalma és Petra

Az oldalt két nagyon szimpatikus és aranyos lány vezeti, ők Dalma és Petra. Ami először megfogott a blogukban, mikor rátaláltam, hogy csodás saját képeket találtam rajta. Aztán mikor kicsit jobban elmerültem a tartalmakban rá kellett jönnöm, hogy nem csak a képekre érdemes figyelni, hanem bizony az írásra is. A fényképezőgép mellett a szavakkal is gyönyörűen bánnak.

Forrás: Könyv varázs

A lányok sokféle műfajban olvasnak, megtalálható az értékelések között: fantasy, romantikus, young adult, erotikus és persze magyar is. Szeretem, mikor egy blogon többféle műfajú könyvvel találkozom, mert én is szeretek kilépni néha az olvasási komfortzónámból és itt igazán tudok csemegézni a különböző ajánlók között. Az egyik kedvenc értékeléseim Jessica Park: Flat – out Love sorozatából kerültek ki.

Igaz, még friss az oldal, de mindig próbálnak új tartalmakat feltölteni, ami látszik is az archívumban. Néhány új blogger ott rontja el, hogy nem figyel arra, hogy rendszeres bejegyzéseket tegyen közzé a blogjára, de a lányok erre is figyelnek!

Summa summarum, érdemes figyelni rájuk, mert két nagyon tehetséges bloggerinák már most! Ha megtetszett a blogjuk térjetek vissza hozzájuk rendszeresen és lájkoljátok a Facebook oldalukat is. A következő cikkemben pedig egy interjút olvashattok velük.

Kiemelt kép forrása: Pexels

Szerző:

„Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet.” /George R. R. Martin/ Ez az idézet tökéletesen tükröz, hiszen imádok olvasni és elveszni a könyvek adta csodálatos világokba.