Ajánló Tomor Anita írónő munkásságáról

Ajánló Tomor Anita írónő munkásságáról

A mai ajánlóban egy rendkívül szimpatikus, sokoldalú fiatal nőt szeretnék bemutatni nektek, aki már azzal, hogy minden róla készült képen mosolyog, nagyon pozitív benyomást kelt az emberben. A szavakkal pedig úgy bánik, hogy az első regényének – Álmodtam már rólad –  olvasása óta minden vágyam Kambodzsába eljutni.

Forrás: www.facebook.com/tomoranita1

Tomor Anita magyar-történelem szakos tanárként végzett, de már tíz éve saját vállalkozását vezeti. Emellett feleség és két gyermek édesanyja.

A második regénye egy héten belül jelenik meg, Helló újra, kedves exem! címmel, ami a Libri előrendelési sikerlistáján folyamatosan kúszik felfelé. A felnőtteknek szóló műveken kívül foglalkoztató füzeteken, egész pontosan kilenc darabon, és három mesekönyven láthattuk már a nevét szerzőként. Ezenkívül blogol, cikkeit gyakran olvashatjuk pl. az index oldalán is.

A fejembe vettem, hogy megvalósítom az álmaimat, bejárom a világot a gyerekeimmel és a férjemmel együtt, és ha csak tehetem, mindenről beszámolok nektek, hátha egyszer benneteket is elfog a vágy, hogy ideje valami újat, valami nagyon mást, valami nagyon merészet kipróbálni. Én most úgy érzem, ezt kell tennem, ki kell törnöm a hétköznapokból, mennem kell.

A mai világban látni egy fiatal nőt, aki dolgozik, gyermekeket nevel, rengeteget ír, mindezt mosolyogva, öröm a szemnek. Személy szerint nekem megnyugvást is hoz és pozitív példaként áll előttem: nem áll meg a világ, ha az ember gyermeket vállal.

Tomor Anitával készült interjúmat jövő hét kedden olvashatjátok.

Addig is nézegessétek internetes elérhetőségeit, ahol mind vele, mind pedig a blogjával megismerkedhettek:  

www.facebook.com/tomoranita1/

tomoranita.blog.hu/

www.facebook.com/WorkandLifeMagazine

www.tomoranita.hu/

www.instagram.com/anitatomor

Kiemelt kép: www.instagram.com/anitatomor

Szerző:

Dalma vagyok. Sokat gondolkodtam mit írjak magamról, végül arra jutottam, hogy ez az idézet mindent elmond rólam: "Az olvasás - ha élvezetet okoz - segít élni. Átélni és túlélni is." /Vekerdy Tamás/