Aki számunkra nagyon fontos

Aki számunkra nagyon fontos

Sokszor gondolkozunk azon, hogy mennyi ember is vesz körül minket az életben. Kikre számíthatunk és kik azok akikre támaszkodhatunk. Amikor végignézzük a listát a fejünkbe, akkor jövünk rá, hogy ki az a személy, akire tényleg azt tudjuk mondani, hogy ő nagyon fontos nekem, ő az én támaszom.

Lehet nem tett olyan nagy dolgot, csak aprósággal vívta ki magának ezt a címet, de lehet pont az ellenkezője történt és azért tartod nagyon fontosnak, mert sokat segített,rengeteget számíthattál rá. A bajban jövünk rá, hogy ki az aki ténylegesen velünk van, akire számíthatunk, akire támaszkodni is lehet, és ha kell terel minket. Ez az ember az, akit jó megbecsülni és értékelni, hogy az életünk része. Lehet a családon belül, vagy a baráti társaságban van ez a fontos személy, de egy biztos mindenkinek más végett fontos az illető. Annyira megnyugtató tud lenni, ha tudjuk van ilyen ember a mi listánkon is és hogy rá mindenben számíthatunk.

Apró örömök és boldog percek, amiket egy ilyen személy az életünkbe tud csempészni. A derűs napokon és a szomorú percekben annyira jó tudni, hogy ott van és támogat. A támaszunk a bajban, de nem csak a rossz helyzetekben, a boldog pillanatokban is számíthatunk rá, és ugyan olyan kitartóan segít mint minden másban. Önzetlen és nem vár érte semmit, hiszen ő értünk teszi azt amit éppen tesz. Számára mi vagyunk a fontosak, és az, hogy minden a megfelelő úton haladjon, és jó legyen.

Számomra nagyon fontos ember a párom, aki mindenek ellenére ott áll mellettem, támogat és sosem adja fel, még ha néha lehet ez lenne a legjobb megoldás. Mindenben azt bizonyította hogy ő tényleg 100%-ig ott van, és segít ha a világ totál ellenem, ellenünk fordul. Ő a legnagyobb támaszom, támogatóm, segítségem a bajban, mellettem van jóban, rosszban és  persze a szerelemben is. Lehozná a csillagokat nekem, ha tudná, és cipelné a terhemet, ha lehetne.      

Nehéz azt kifejezni hogy mit is jelent ő nekem, hiszen annyi mindent tudnék leírni róla, de csak annyit írnék hogy: Ő a mindenem, a legfontosabb az életemben.

 

 

Írta: Papp-Terjék Kitti


Kiemelt kép: pexels.com

Szerző:

Ezt a cikket egy kedves vendégszerkesztőnk írta. Ha van egy jó írásod, vagy szeretnél hozzánk írni, egy vagy akár több cikket, jelentkezz nálunk emailben a lendulet.magazin@gmail.com-on.