“…akik elkötelezték magukat valaki mellett egy életre.” – ajánló Schwartz Lédáról

“…akik elkötelezték magukat valaki mellett egy életre.” – ajánló Schwartz Lédáról

Egyre gyakrabban találkozok azzal a kijelentéssel, hogy valaki azért kezd el írni, hogy legyőzze egy olyan fájdalmát, amit váratlanul hozott az élet. Schwartz Léda is e művészek közé tartozik, bár ő gimis korában már kacérkodott az írás tudományával, de az a lázadó tini korának a vonzalma volt. Mára már egyfajta házastársi kapcsolattá nőtte ki magát.

Schwartz Léda álnéven ismert író- és költőnő már büszkélkedhet egy saját könyvvel, melynek címe A harmadik szerető. A romantikus regény 2017. júliusában jelent meg a Colorcom kiadón keresztül. Két fő témán alapul a történet: a házastársi hűtlenségen és a meddőségből fakadó lombikprogramon.

Schwartz Léda

Nem egy tipikus erotikus történet, amit írtam, az én szereplőim nem szexelnek minden második oldalon. Nálam a szerelem, az érzések, a belső lelki vihar, a határozatlanság, a fájdalom, a meddőség és a lombikkezelés állnak a központban. Mindez rengeteg humorral fűszerezve. Igen, jókat kacaghat az olvasó egyes fejezeteken, mivel a hőseim nem mindig csak keseregnek. Ó, de még mennyire nem!

A könyvet leginkább azoknak szánom, akik házasságban vagy komoly élettársi kapcsolatban élnek a párjukkal. Azoknak, akik elkötelezték magukat valaki mellett egy életre, és tudják, hogy egy ilyen szoros szálat nem lehet csak úgy, egyik pillanatról a másikra a sarokba hajítani.

A saját soraiból inspirációt nyerő írónő már a történet folytatásán dolgozik, melynek címe A negyedik szerető lesz. A folytatás előtt viszont számíthatunk egy verseskötetre, melyet, ha minden igaz, még idén a kezünkben foghatunk. A kötet a Léda-versek I. címet fogja kapni, mely az Ady Endre iránti rajongásra is utal. Léda nem a hírnév és a pénz miatt választotta ezt az életutat, a célja az, hogy azokban az emberekben, akik olvassák a sorait, valamiféle érzelmet váltson ki és, hogy elgondolkodjanak a szavak súlyán.

NŐ VAGYOK

Túlzottan sejtelmes, túlzottan talányos,
Férfiszemmel csalfa, kecses, kívánatos.
Olykor könnyben fuldokló bőgő masina,
Máskor vágygerjesztő, buja, vad domina.

Tudok lágy lenni, mint a friss tavaszi szél,
S ha kell, felsértelek, akár a pengeél.
Tűzforró szerelem vagy kegyetlen bosszú,
Érzéseim tárháza vég nélkül hosszú.

Ajkait harapdáló, csábító dáma,
Szelíd vadként öldöklő amazon lánya.
Bár bolondulsz értem, s meg is őrülsz tőlem,
Imádod, hogy nő vagyok, veszélyes nőnem.

Léda már megjelent könyvének az oldala és a versei is megtalálhatóak facebookon!

Kiemelt kép: pexels.com

Szerző:

"Bármit meg tudsz tenni, ha meg van hozzá a szíved és a bátorságod." /Dan Millman/