Egy párkapcsolat puszedlikkel

Egy párkapcsolat puszedlikkel

Egy nap alatt nem lehet meggyógyulni. Anyukám szerint így van. És mégis hogy segíthet a puszedli egy veszélyben lévő kapcsolaton?

Úgy, hogy a nő egy szomorú délutánon puszedlit majszolva rájön, hogy feleslegesen piszkálta a férfit. Sőt, rájön, hogy amit a Mikulás sütijének hitt mézédes különlegesség, igenis nagyon finom. És, ahhoz hogy még jobban átgondolja a minap történteket, ennie kell még pár darabot.

Ha egy kapcsolat megfázik, rohanhatsz vele az orvoshoz antibiotikumért, vagy megpróbálhatod saját magad kikúrálni abból a fránya bacilusból. Vehetsz rá menta teát. Eukaliptusz krémet. Forró vizes borogatást. A lényeg, hogy ne hagyd elfertőzni.

Egyszer egy bölcs ember, azt próbálta nekem elmagyarázni, hogy egy kapcsolat két emberről szól. Két világnézetről, és két véleményről.

Amikor én megismertem azt az igazit, aki mellől már nem tágítok, akkor, sem ha elfogy a zacskóból a puszedli. (Majd megmondom, hogy hozzon még egy dobozzal.) Szóval, amikor megismertem. Senki nem hitt benne; hogy ebből lesz valaha valami. Mert ugye, nem lehet engem csak úgy megszelídíteni. A magam törvényen kívüli életvitelével és szabadság vágyával egy férfi sem képes a bizalmamba férkőzni.

Erről beszélek. Ha valamiben annyira nem hisznek, hogy megkérdőjeleznek. Vágj vissza és harcolj azért az emberért.

Én azt mondtam, hogy szerintem van esélye. És mint kiderült nem csak esélye volt, de jókor volt jó helyen.

Csak úgy megtörtént. Mellé kerültem, ő átölelt, én nem eresztettem.

És, hogy mi a helyzet azzal a zacskó puszedlivel? Minden kapcsolat egyszer elkezd köhögni. Álmosan sipákolni, hogy mit csinálsz öreg, ez nekem fáj? Akad, hogy néhol elvérzünk, de ha időben rájövünk a bajra bekötözzük azt a sebet egy mesefigurás sebtapasszal, rámosolygunk és folytatjuk, ahol abbahagytuk. Új ötletekkel és felfedezésekkel.

Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de olykor nézz körül a házad táján és szerezz be minél hamarabb egy doboz süteményt.

Tudod arra az esetre, amikor bármi megtörténhet.

large (16)

http://weheartit.com/entry/83599464/via/anniethale

Szerző:

„A legvarázslatosabb táncok olykor pirkadatkor történnek, egy álmatlan éjszaka után.”