Egy rögtönzött könyvbemutató története – beszámoló Albert Tímea és Szilágyi Heléna könyvbemutatójáról

Egy rögtönzött könyvbemutató története – beszámoló Albert Tímea és Szilágyi Heléna könyvbemutatójáról

Egy hete jelentkeztem a Lendület Magazinhoz szerkesztőnek, mert ifjú, feltörekvő tehetségeket kerestek. Gondoltam, egy próbát megér. Aztán még aznap érkezett a válasz, hogy szívesen fogadnak a köreikben, sőt, ha esetleg ráérek, csatlakozhatnék Albert Tímea, a főszerkesztő új könyvének bemutatójához és vigyem magammal az Ahol a part szakad c. regényemet. Kaptam az alkalmon, bár beharangozni nem volt rá túl sok időm, de remek alkalomnak ígérkezett.

A bemutató a Jelen Bisztróban került megrendezésre, augusztus 3-án. Ez egy szerda délután volt, így nem tolongtak az emberek a hangulat hátsó helyiségben, viszont ezáltal annál barátságosabb és személyesebb lehetett a légkör. Pár cappuccino és limonádé mellett beszélgettünk a Colorcom Kiadó köteteiről, a regényeinkről, az írói létről és arról, milyen buktatók és lehetőségek vannak a kiadási folyamatban. És nem utolsó sorban, megismerkedhettem a Lendület Magazin több szerzőjével is!

Örültem, hogy nem kerültem rögtön mély vízbe és egy kötetlen, barátságos közegben történhetett meg az Ahol a part szakad első bemutatkozása. Viszont remélem, legközelebb már többen eljönnek és ami még fontosabb, hogy remélhetőleg addigra már a második regényem is a kiadónál lesz.

könyvbemutató

És ha már könyvbemutató: szeptember 3-án újra találkozunk! Akkor a Colorcom Kiadótól több szerző, több regénye és verseskötete is elérhető lesz, hiszen a Lendületnél többen is szerkesztők vagyunk. Dedikálni és a vásárolni is lesz lehetőség. Várunk titeket szeretettel!

A regényekről többet itt olvashatsz:

https://www.facebook.com/Albert-Tímea-283973954955941

https://www.facebook.com/aholapartszakad/