Egyedi festmény, ami csak Neked és Rólad szól – Kantor Art Design

Egyedi festmény, ami csak Neked és Rólad szól – Kantor Art Design

Eddig az volt a bevett szokás, hogy a festmény szólítja meg a nézőjét. De mi van olyankor, amikor a néző szólítja meg a festményt és nem pedig fordítva?

A Kantor Art Design a festményeknek ezt a lehetőségét ragadja meg, a személyiségedhez és az ízlésedhez igazítva. Na de pontosan hogy is működik ez a folyamat?

Egyeztetés után lehetőséged lesz találkozni a művésszel, ahol minden apró részletet megbeszélhettek a design-nal

Kantor Art Design

kapcsolatban. A találkozás alkalmával többek között ezek is szóba fognak kerülni:

  • Hova szeretnéd elhelyezni?
  • Mekkora méretre gondoltál?
  • Milyen stílusban álmodtad meg a művet?
  • Mik a kedvenc színeid? (Stb.)

Számomra a Kantor Art Design nagyon különleges, szimpatikus ez a teljesen új megközelítési mód. Nem csak a műveik, de a weboldaluk is remekül tükrözik a személyiségüket, a letisztult stílusukat. Tetszik, hogy ennyire személyre szabottan készülnek a képek. A művész az alkotásában a te ízlésedet és személyiségedet veszi alapul, ezáltal téged jelenít meg a vásznon. Biztos, hogy két egyforma festmény náluk nem fog készülni. Ez adja meg a kellő varázst ahhoz, hogy hozzájuk forduljunk, ha a lakásunk csinosításán és berendezésén gondolkozunk.

Kantor Art Design

Minden kép mögött érzések, gondolatok vannak, amelyek különböző formákban, színekben és textúrákban jelennek meg a festményen… és ez teszi azt a ‘tárgyat’ felbecsülhetetlenné. (Kantor Art Design)

Ugyan még nem tart ott az életem, hogy saját lakást tudhatok magaménak, de biztos vagyok abban, hogy élvezném a csinosítás minden lépését. Fontosnak tartom, hogy az otthon valóban otthont sugározzon, ne pedig csak egy helyet, ahol nap, mint nap álomra hajthatom a fejem.

Ha engem kérdeztek, én biztosan olyan képekkel díszíteném a fala(i)mat, ami én vagyok. A látogatóimnak, legyen az barát vagy családtag, büszkén mutogatnám a különleges alkotásokat, mert azok az érzéseimet tükrözik, rólam szólnak.

Remélem kedvet kaptatok ahhoz, hogy az oldalukon körülnézzetek, a színek, formák tuti titeket is el fognak varázsolni!

 

Kiemelt kép: Kantor Art Design

Szerző:

"ENNYIT tanultam: valamit mindenki tud; mindent senki sem." /Fodor Ákos/