Everything You Can Imagine Is Real – ajánló Vörös Eszter rajzairól

Everything You Can Imagine Is Real – ajánló Vörös Eszter rajzairól

Ma egy rajzművészt mutatok be nektek.

“Vörös Eszter világának darabkái papírra vetve” – áll a bemutatkozóban, s milyen jó megfogalmazás a világ szó, hisz kicsit elrepít minket valami különleges, képzeletbeli helyre, ahol azért elég emberszerű érzésekkel, történésekkel találkozhatunk.

forrás: Everything You Can Imagine Is Real

forrás: Everything You Can Imagine Is Real

 

Nem mindennapi technikával dolgozik, erről majd később biztosan ki is faggatom, hisz lelkes rajzológép vagyok magam is. Képei néhol melankolikusak, néha pedig kedvesek. A legtöbb képe középpontjában nyulak, rókák és legfőképp lovak állnak – elmondása szerint kedvenc lova a múzsája egy-egy kép megszületésekor. Színei legfőképp a kék, lila, sárga és piros valamint a domináns fekete. Rajzai egy egyedi világba repítenek, fura, hosszú végtagú lényekkel a főszerepben. Kicsit, mintha egy Tim Burton filmbe cseppentünk volna. Képei mesélnek – állapotokról, érzésekről, álmokról és képzetekről – talán ezért is lehet a blog címe: Everything You Can Imagine Is Real!

“Ez egy olyan álom, melyet hónapok óta folyamatosan élek meg, egy olyan történet, ami napról napra szövődik.” – írja oldalán Eszter.

Jövőhéten egy interjú keretein belül ismerhetjük meg a lányt, aki a különleges rajzok mögött van. Addig is látogassatok el facebook-oldalára és csodáljátok műveit!

kép forrása: Everything You Can Imagine Is Real

kép forrása: Everything You Can Imagine Is Real

Szerző:

"láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?"