Everything You Can Imagine Is Real – ajánló Vörös Eszter rajzairól

Everything You Can Imagine Is Real – ajánló Vörös Eszter rajzairól

Ma egy rajzművészt mutatok be nektek.

“Vörös Eszter világának darabkái papírra vetve” – áll a bemutatkozóban, s milyen jó megfogalmazás a világ szó, hisz kicsit elrepít minket valami különleges, képzeletbeli helyre, ahol azért elég emberszerű érzésekkel, történésekkel találkozhatunk.

forrás: Everything You Can Imagine Is Real

forrás: Everything You Can Imagine Is Real

 

Nem mindennapi technikával dolgozik, erről majd később biztosan ki is faggatom, hisz lelkes rajzológép vagyok magam is. Képei néhol melankolikusak, néha pedig kedvesek. A legtöbb képe középpontjában nyulak, rókák és legfőképp lovak állnak – elmondása szerint kedvenc lova a múzsája egy-egy kép megszületésekor. Színei legfőképp a kék, lila, sárga és piros valamint a domináns fekete. Rajzai egy egyedi világba repítenek, fura, hosszú végtagú lényekkel a főszerepben. Kicsit, mintha egy Tim Burton filmbe cseppentünk volna. Képei mesélnek – állapotokról, érzésekről, álmokról és képzetekről – talán ezért is lehet a blog címe: Everything You Can Imagine Is Real!

“Ez egy olyan álom, melyet hónapok óta folyamatosan élek meg, egy olyan történet, ami napról napra szövődik.” – írja oldalán Eszter.

Jövőhéten egy interjú keretein belül ismerhetjük meg a lányt, aki a különleges rajzok mögött van. Addig is látogassatok el facebook-oldalára és csodáljátok műveit!

kép forrása: Everything You Can Imagine Is Real

kép forrása: Everything You Can Imagine Is Real

Szerző:

Babrik Alexandra
"láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?"

Szólj hozzánk!

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.


Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at ujquery.org Port 80