Fesztiválra fel! Duplázzatok velünk és az EFOTT-tal!

Fesztiválra fel! Duplázzatok velünk és az EFOTT-tal!

Bizonyára sokan ellátogattatok már az egyetemisták fesztiváljára az elmúlt években.
Az idei más lesz, mint a többi! Idén nincs vándorlás, hanem marad a tavalyi helyszín, azaz idén is Velencén bulizhatunk együtt egy hatalmasat! Gyerünk! Készüljünk az EFOTT-ra!

A szervezést két egyetem vette a kezébe, lesznek sport, kulturális- és civil programok, külön helyszín épül a hagyományőrző programok számára (ez lesz a Muzsika-sziget, ami koncertekkel, táncházzal, kézművesekkel, isteni ételekkel, italokkal és karaoke-val várja az érdeklődőket),  ráadásul a város és a fesztivál házigazdái együtt, összefogva fejlesztik a területet is annak érdekében, hogy mindannyian fantasztikusan érezhessük magunkat!

EFOTT hangulat_1

„Az ismerős helyszínnek köszönhetően idén elkerüljük az egyébként minden évben jelentős erőforrásokat lekötő szervezési nehézségeket, és már most tudjuk, melyek azok a sarokpontok, amelyekre kiemelten kell figyelni. A várossal és a terület tulajdonosaival együtt például infrastrukturális fejlesztéseket is tervezünk, amelyek nemcsak a strand-, de a fesztiválterületet is nagyban befolyásolják majd, teret engedve számos vizesblokk telepítéséhez, valamint racionálisabb és jobb minőségű útvonalak kialakításához. Beléptetéskor megsokszorozzuk az erőforrásokat, külön sávokat nyitunk a heti, illetve a napijegyesek számára, és reményeink szerint a kempinget is hamarabb megnyitjuk majd. Mi már nagyon várjuk 2016 nyarát! – mondta el Maszlavér Gábor, és hozzátette, a színes programfelhozatalon már éppúgy dolgoznak, mint a vendéglátói kapacitás megsokszorozásán.”

A jegyek árusítása már 2015 decemberében megkezdődött, de természetesen még most sem késő őket beszerezni. Itt találhattok további infókat a belépőkkel kapcsolatban.

EFOTT hangulat_2

Lecsekkoltátok már az idei programokat?
Hatalmas buli(k)nak nézünk elébe! Már az első nap is elég erősnek ígérkezik, és ez szombatig csak fokozódik.
Olyan nevekkel rukkoltak elő az idén, mint például Rudimental! Igen! A Rudimental! 🙂

„Idei, minden eddiginél grandiózusabb nagyszínpadunkra hazánk népszerű előadói és zenekarai extra produkciókkal is készülnek, így többet és mást is mutatnak, mint amit megszoktunk tőlük – árulta el Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója. – A korábbi évekhez képest még több zenei helyszínünk lesz, számos stílusirányzattal, ráadásul és közkívánatra még hosszabb nyitva tartással: reggel 8-ig lehet tombolni. A kínálatban arra törekszünk, hogy üzembiztosan megtalálja mindenki a számára legmegfelelőbb bulihelyet.”

EFOTT hangulat_3

De akkor menjünk sorban…Említsünk meg néhány nevet, lássuk kikkel lesz dolgunk!

Első nap tombolhatunk PASO-ra, 30Y-ra, velünk lesz a Kaukázus, így megtudhatjuk, hogy milyen ha valakinek Szalai Éva a mindene, Szabó Balázs Bandája is zenél nekünk, illetve Edo Denova, és Dj Gozth.
Második nap pedig Lábas Vikiék, azaz a Margaret Island szórakoztat minket, illetve Brains, Supernem, Julia Carpenter, Siska Finuccsi, és a többiek.
Harmadik nap sem fogunk unatkozni, a Wellhello megmondja nekünk hány szerelmet bír még el a rakpart, ott lesznek Majkáék, a RUDIMENTAL, Anna & the Barbies, ZOMOBOY, Palotai, Andro, SBM.
Persze a zárónap tekintetében is odarakták magukat a szervezők. A Kiscsillag megénekli, hogy mi lenne, ha ő lenne a szerelmünk, se nélkületek, se a Halott Pénz nélkül nem indulunk el  – na, még mit nem… – , Soerii & Poolek biztos hoz magával felfújható partykellékeket, Ludmilla is oda teszi a talp alá valót és Metzker Viktória sem fog kímélni minket.
Ezen kívül lesz strand, dumaszínház, kaja, pia, minden mi szem-szájnak ingere.
Kell ennél több? Bővebb infókat a programokról itt találhattok.

Na? Kedvet kaptatok egy kis fesztiválozáshoz?
Gyerünk, keressétek elő a sátraitokat, vegyétek meg a jegyeiteket és találkozzunk Velencén!
Írjátok be a naptáratokba, hogy

EFOTT – 2016. július 12-17. között ismét a Velencei-tó partján, csak szabadon…

 

A képeket, és a sajtóanyagokat köszönjük az EFOTT csapatának!

Szerző:

"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet." /John Lennon/