Hatalmas bulival ünnepli az EFOTT a 40. évfordulóját

Hatalmas bulival ünnepli az EFOTT a 40. évfordulóját

Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, idén 40 éves lesz az EFOTT.  Az évforduló méltó ünnepléseként a szervezők nagyobb partit ígérnek, mint valaha!

Minden eddiginél nagyobb bulinak ígérkezik a 40. EFOTT, mely július 14-19. között kerül megrendezésre Velencén. A házigazda Az Óbudai Egyetem lesz. Koncert-sport-kultúra-gasztro-idegenforgalom ötösét ígérik a szervezők, akik igen szép számú és jó minőségű programkínálaton és „extrán tuningolt meglepetéseken” dolgoznak.

Idén 100.000 látogatóra számítanak, a tavalyi időszakhoz viszonyítva már most dupla számú jegy kelt el, így a fesztiválterületet megkétszerezik, de a fesztivál területe mellett a szálláslehetőségek is bővülnek, a kempingben nem csupán sátrazni lehet, ami a heti vagy hétvégi jegyet vásárlóknak ingyenes, hanem épített szállásokkal, sőt lakóautókkal is várják a nagyobb kényelmet igénylőket.

Régi-új helyszínre, Velencére tér vissza nyáron az EFOTT. A tóparti virágvárosként is emlegetett népszerű üdülőterület remek természeti adottságokkal rendelkezik, kiránduló célpontnak kiváló, de az egyéni-, a csapat- és extrémsportok szerelmesei is találnak itt programot maguknak bőséggel. Minden adott tehát ahhoz, hogy az esti koncerteket széles spektrumú nappali programkínálattal egészítsük ki. Többen kérdezték már, hogyan tudjuk fiatalon tartani az egyébként legnagyobb múlttal rendelkező hazai fesztivált. Egyik taktikánk, hogy minden évben bevetünk valami újat, valami olyat, ami még nem volt. Idén többek között ilyen az a törekvés, hogy ne legyen üresjárat a napban- számolt be Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

 

wakeboardElárulta még azt is,  hogy jelenleg is a 0-24 óráig tartó programlehetőségeken dolgoznak, ügyelve arra, hogy a főiskolás és egyetemista célcsoport mellett a fölöttük lévő generációknak is bőséges választékot nyújthassanak. A koncerteket aktív sportolási lehetőségek, kulturális események, gasztronómiai és idegenforgalmi programok színesítik majd, és vízi sportokból sem lesz hiány, hiszen számos lehetőséget kínál a tópart.

Június 30-ig 17.990 Ft-ért vásárolható jegy, mely bőven megéri az árát, hiszen jó sok koncertet és élményt is kapunk ennyi pénzért. Hol máshol nyaralhatnál ilyen olcsón, úgy, hogy még azon sem kell gondolkodnod, mit csinálj, hiszen gondosodnak róla, hogy ne legyen időd unatkozni? Ott leszel te is ugye?

 

 

Szerző:

*"a narancsnak nincs szíve" bárcsak narancs lehetnék*