Idézetek akkorra, mikor épp feladnád!

Idézetek akkorra, mikor épp feladnád!

Olykor mindenkivel megesik, hogy bármennyire is küzd, bármennyire szeretne elérni a célját, olyan kihívással kerül szembe, mikor úgy érzi, a legjobb lenne feladni. Vannak napok még talán a legkitartóbb emberek életében is, amikor a legszívesebben a fejükre húznák a takarót, és fel sem kelnének, még meg nem oldódik magától a probléma. Bár sajnos bele kell törődnünk, hogy a problémák ritkán oldják meg magukat, így többnyire kénytelenek vagyunk mégiscsak kimászni az ágyból és nekivágni a napnak. Ilyenkor pedig nem árt egy kis motiváció,egy kis inspiráció, hogy lendületet vegyünk, és meg tudjunk küzdeni bármivel, ami az utunkba kerül a célunk felé haladva.

Most az ilyen nehezebb napokra gyűjtöttem össze Nektek olyan idézeteket, melyek nekem mindig erőt adnak, és meggyőznek, hogy igenis küzdeni kell, és nem szabad feladni! Hiszen, ahogy Brecht is megmondta “Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.”

 

A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is tovább próbálkoztak, amikor már semmi sem segített.
/Dale Carnegie/

Az életben egyszer lent vagyunk, aztán meg fent, tehát ha minden rossz, nem kell úgy elkeseredni, mert egy idő után már csak jó jöhet. Pánikolni a hullámvasúton sem akkor kell, amikor a lejtmenet jön, hanem ha egyszer csak elfogy a sín. Addig pedig minden egyes elszenvedett seggberúgás csak egy lépéssel előrevisz.
/Pásztor Gyula/

http://brucemctague.com

Fiam, az embernek önmaga az egyetlen ellenfele. Az egyetlen igazi ellenfél a lelkedben lakozik. Az ember ereje, Vic, nem az izmaiban rejlik, hanem a szívében. Biztos, hogy mindenkivel vele születik valamennyi bátorság. Erre szükség van a túléléshez. De a szív, ami benned dobog, csak akkor erősödik, ha folyton edzed. Életveszélyen kívül nem számít igazán, ha kudarcot vallasz. A jellem igazi próbája az, hogyan reagál az ember a kudarcra. A kudarc hasznos dolog lehet, de csak akkor, ha utána sokkal szívósabban, sokkal elszántabban próbálkozol újra. Egészen addig, amíg nem sikerül.
/Dan Schmidt/

A dongó fizikailag nem lenne képes repülni. De a dongó ezzel nincs tisztában, úgyhogy továbbra is repül.
/Mary Kay Ash/

A mester többször bukik, mint ahányszor a kezdő próbálkozik.
/Stephen McCranie/

Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs “nem tudom”, hogy nincs “úgyse sikerül” vagy “lehetetlen”. Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik.
/Sean Thompson/

https://assets.entrepreneur.com

Amikor már azt hiszed, hogy feljutottál a csúcsra, és hátradőlve büszkén tekintenél jól elvégzett munkádra, akkor az élet mindig újabb kihívásokkal rukkol elő. Gyakran ezeket csak púpnak érezzük a hátunkon, máskor meg érdemesnek tűnik belevágni. Így megy ez. A kihívások elől nem szabad megfutamodni, a problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket.
/Danielle Steel/

Az élet néha olyan, mint egy szilaj ló. Bele kell kapaszkodni a sörényébe, meg kell lovagolni, még ha meg is próbál levetni a hátáról.
/Karen Hawkins/

Ne kapj hisztériás rohamot, ha életed hajója néha megbillen egy markánsabb hullámtörésen. Már százszor megijedtél, hogy elsüllyed, és még mindig a nagy vízen hajózol.
/Popper Péter/

Nem az a gond, ha néha elesel az úton, hanem az, ha többé nem kelsz fel.
/Vida Ágnes/

http://www.goodwp.com

Nekem néhány motiváló idézet mindig segít erőt gyűjteni, és meggyőz, hogy igenis megéri küzdeni, nem szabad feladni. Remélem Nektek is hasznokra válnak, és mindent megtesztek a céljaitok elérésért! Zárásként pedig ne feledjétek H. Jackson Brown szavait: “Amikor azt mondod: “Feladom!”, gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: “Egek, micsoda lehetőség!””

 

Kiemelt kép: hrexach.files.wordpress.com

Szerző:

*"a narancsnak nincs szíve" bárcsak narancs lehetnék*