Ifjú tehetség, avagy Sárközi Erika és írásai – ajánló

Ifjú tehetség, avagy Sárközi Erika és írásai – ajánló

Ma egy olyan személyt szeretnék nektek bemutatni, akit körülbelül másfél éve ismertem meg. Nagyon szeret írni, és épp béta-olvasókat keresett, mikor jelentkeztem nála, és egy nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk. Szeretném, ha Ti is megismernétek, mert egy nagyon tehetséges író, akire érdemes odafigyelni. Ő pedig nem más, mint Sárközi Erika azaz Nilla.

Forrás: Facebook

Nilla 24, Svédországban él, és most bontogatja szárnyait írás terén. Egy nagyon kedves és aranyos lány, akinek a mindene az írás, ezért mindig próbálja fejleszteni önmagát, hogy jobb és jobb legyen. Ezért belekezdett a blogolásba, hogy ott ossza meg gondolatait és történeteit. Kettő weboldalt is indított, hogy el tudja különíteni a saját történeteit a mindennapi gondolataitól. Így született meg a J.É.G. és a Valószínűtlen oldalai.

Forrás: Facebook

Személy szerint a J.É.G. blog közelebb áll a szívemhez, mert az ott megosztott történetet mindig meg tudnak hatni és darabokra töri a szívem. Igaz, még csak a szárnyait bontogatja Nilla, mégis valami oknál fogva úgy képes írni, mint egész életében ezt csinálta volna. Műfajilag elég sokrétű, mert megtalálható az oldalon new adult történet, fanfiction és még misztikus is. Most pedig egy új történet első része is felkerül, ami nagyon ígéretesnek tűnik.

Ha pedig inkább az írástechnikákra vagy kíváncsi, és arra, hogy miként indulj el a könyvkiadás útvesztőjében, akkor a Valószínűtlen lesz a Te oldalad. Tényleg mindenféle jobbnál jobb cikket olvashat az ember például, hogy hogyan kell karaktereket létrehozni és felépíteni, vagy egyáltalán hogy kezdjen neki az illető magához az íráshoz. Ezek mellett megtalálható még interjú más írókkal, sőt Nilla lelke is belekerült egy kicsit a bejegyzések közé. Én ezeket szeretem a legjobban böngészni, mert annak ellenére, hogy sokat beszélünk, nem biztos, hogy pont azokról a témákról, amikről a blogon ír.

Jövő héten pedig egy interjút hozok vele, hogy így is kicsit jobban megismerjétek. Higgyétek el, valóban érdemes rá odafigyelni, hiszen nem csak csupa szív lány, hanem egy nagyon tehetséges írópalánta is!

Ha szeretnétek Nillát és az írásait megismerni, akkor keressétek fel a blogjait, érdemes mint a kettőt, mert beleadja szívét-lelkét. Nem csak a weboldalain tudjátok követni, hanem Facebookon is, ahol még több érdekes információt tudhatnak meg róla követői, sőt még játékokat is szokott hirdetni, amivel az olvasókat örvendezteti meg!

Szerző:

Dorka. Anya, könyvmoly, lelkes, barátkozós, mosolygós, segítőkész, beszélgetős. Ezek a szavak jellemeznek leginkább.