Rólunk

A Lendület magazin egy non-profit alapelveken működő internetes magazin, amelynek célja a kezdő tehetségek megismertetése a nagyközönséggel, valamint művészeti témákban inspirációk, cikkek készítése, együttműködések elismert művészekkel, alkotókkal.

Szerkesztői csapatunk

“Régi álmom volt egy olyan oldal létrehozása, mely tehetséges embereket mutat be, akik valamilyen oknál fogva még nem kaptak kellő figyelmet. Valahogy mindig úgy hozta a sors, hogy folyton olyan művészekre találtam rá, vagy ők rám, akiknek nem volt elég bátorságuk a nagyobb nyilvánossághoz. Én magam is ilyen vagyok. Nem tartozom azok közé, akik tökéletesen el tudják adni “magukat”. Mindig elégedetlen vagyok a munkáimmal, és azok nagy részét legszívesebben egy fiókban őrizgetném. De az élet túl rövid ehhez. Szeretném, ha kis csapatunkkal értékeket mutathatnánk másoknak. Kincseket, csodákat. Azt hiszem a mai rohanó világban, két világvége között nagy szükségünk van erre és egymásra.

Bízom benne, hogy sikerül egy olyan csapatot kialakítanunk, akik egy nagyon színes és varázslatos oldalt / közösséget hoznak majd létre. Várunk Titeket nagy szeretettel!” – Albert Timi

“Mindig is hinni akartam benne, hogy a világ szép. Aztán az évek múlásával egyre nehezebben ment. Miközben felnőtté válunk, valahol félúton elvesztjük a hitet, és egy nap arra ébredünk, hogy egy szörnyű világban élünk. Ezt nem szabad hagyni. Be kell bizonyítani, hogy vannak szép dolgok, mert, mindig is úgy gondoltam, hogy ahol rossz van, ott kell lennie a jónak is, olyan nem lehet, hogy csak a rossz van, ennyire nem lehet szörnyű a helyzet. Csak a jó szeret elbújni, nem adja olyan könnyen magát. Nekünk pedig az a feladatunk, hogy megkeressük ezeket a jó dolgokat.

Pár éve megtaláltam őket. Rájöttem, hogy nem tárgyakat, megfoghatatlan fogalmakat, hanem embereket kell keresni. Timi volt az, aki, aki erőt adott, hogy igenis érdemes és kell hinni a csodákban.  A blogjában, a szavai, mondatai közt megtaláltam, amit kerestem. Majd rábukkantam egy helyre, ahol biztonságban voltam, ahova elmenekültem, mikor fájt a világ. Ide menekültek a csodák is. Ott lapultak egy-egy író, blogger vagy alkotó műveiben. Rátaláltam azokra az emberekre, akik csodákat teremtenek, szavaikkal és alkotásaikkal.

Itt őket szeretnénk bemutatni, megismertetni őket azokkal akik, hisznek a csodákban, hogy soha ne adják fel a hitet, és azokkal, akik már nem, hogy újra merjenek hinni. A világnak szüksége van rájuk, rájuk alkotókra. Nem is hinnénk mekkora.

Remélem, itt ti is ráleltek a csodákra! Szerintem nem lesz nehéz!” 🙂 – Gellér Zsuzsanna

Ha üzenni szeretnél: lendulet.magazin@gmail.com