Interjú Fehér Orsi fürdőruha tervezővel

Interjú Fehér Orsi fürdőruha tervezővel

Ahogy a múlt heti ajánlómban ígértem, ezen a kedden jobban megismerhetitek Fehér Orsi gondolatait, elképzeléseit. Ezenkívül az interjúban kicsit bepillanthattok a fürdőruha tervezés rejtelmeibe, vagy egy fürdőruha modell elkészítésébe.

Forrás: Fehér Orsi

Mesélj kicsit magadról! Hogyan jött az ötlet, hogy alkotni kezdj?

Az ötlet a munkából és az utazásokból adódott, mivel úgy érzem nem egyszerű megtalálni a megfelelő fürdőruhát egy nő számára, még akkor sem ha az alakja tökéletes. Fontosnak tartottam a komfortérzetet és az anyag minőséget, mivel nagyon sokszor előfordul, hogy gyönyörű a fürdőruha, ránézésre jól is áll, de néhány fürdés után az anyag kinyúlik, elszineződik vagy esetleg nagyon nehezen szárad. A jó minőségű, prémium fürdőruhák ára általában nagyon magas, 40-50 ezer forintnál kezdődik, ezért úgy döntöttünk, hogy megadunk mindent az ügyfeleknek ami a tökéletes fürdőruhához kell, de valamivel kedvezőbb áron áruljuk. Így elérhetővé válik nagyobb közönség számára is, amit egy luxus márka biztosít.

 

 

Leírnád egy fürdőruha tervezésének folyamatát, a fejedben levő képtől, a webáruházba kerülésig?

A fürdőruha tervezés egy összetett folyamat. Másfél- két évvel előre dolgozunk. A vásárok, kiállítások segítenek a színek összeállításában , de a fazonokat próbáljuk tartani és csak néhány változtatást végrehajtani, mivel ami egyszer egy nőnek tökéletes volt, azt nem nagyon szeretjük változtatni és ha van lehetőség más színben ugyanazt megkapni, az mindig nagy öröm. A varrodában először a prototípusokat gyártjuk le, elkészítjük a katalógust és a végén szelektáljuk a legjobb modelleket. Júliusban kezdjük el árulni ügynökökon keresztül, illetve vásárokon az ügyfeleknek, majd márciusban felkerül a webáruházba.

Van valaki, akire felnézel, esetleg olyan művész, akit példaképednek tekintesz?

Nagyon sok fürdőruha márka van ami gyönyörű, főleg a Dél-Amerikaiak, de sajnos Magyarországon nem igazán van rá kereslet. Gyönyörű darabokat készítenek, sajnos nagyon magas áron. Van egy márka, ami kimondottan nőket alkalmaz. Ők kézi munkával dolgoznak a kolumbiai márkának és így fent tudják tartani magukat és családjukat.

Mi az, amire a legbüszkébb vagy, mióta ezzel foglalkozol?

Nagy öröm, amikor a vásárlóktól visszajelzéseket kapunk azzal kapcsolatban, hogy mennyire tetszik nekik a fürdőruha.

Mik a további céljaid ezen a téren?

Cél természetesen az, hogy minél több helyen elérhetők legyenek a termékeink.

Sok akcióval és játékkal próbáljuk népszerűsíteni a márkát és ezzel lehetőséget adni a vásárlóknak, hogy kipróbálják az irybyivory Store fürdőruháit.

Kövessetek a Facebookon vagy Instagramon, hivatalos oldalunkon pedig szemezgessetek különleges modelljeinkből! 

Most, hogy teljesen nyári hangulatba kerültem, alig bírom ki jövő hét keddig. Mi lesz kedden? Orsi egy-két tippel, tanáccsal lát el minket a fürdőruha választást illetően, mindezt képekkel illusztrálva. Utána pedig jöhet a nyár! 🙂

Kiemelt kép forrása: Fehér Orsi

Szerző:

Dalma vagyok. Sokat gondolkodtam mit írjak magamról, végül arra jutottam, hogy ez az idézet mindent elmond rólam: "Az olvasás - ha élvezetet okoz - segít élni. Átélni és túlélni is." /Vekerdy Tamás/