Interjú Szlávkával, az Outsider blog írójával

Interjú Szlávkával, az Outsider blog írójával

Korábban írtam már egy ajánlót Szlávka blogjáról, most pedig egy interjút hoztam nektek vele! Lessetek át a blogjára és csemegézzetek belőle nyugodtan! 

Mesélj kicsit magadról! Hogyan jött az ötlet, hogy alkotni kezdj?

Már az iskolában is az irodalom volt számomra a legkedvesebb tantárgy, s mivel egy-egy esszém, beadandóm általában tanári dicséretet is érdemelt, így a sikerélmények hatására, csak még lelkesebb és elkötelezettebb lettem az írás irányába. De valahogy sosem volt elég bátorságom, hogy az ún. nyilvánosságnak is írjak.

2 évvel ezelőtt azonban, épp nagy pangás volt az irodában ahol dolgoztam, így volt időm egy netes hírportálon nézelődni. Ekkor láttam meg a felhívást, hogy blog versenyt indítanak. Belevágtam, bár azelőtt még sosem csináltam ilyet. Így született meg a blogom, melyet 2 éve vezetek. 

Mesélj a művészetedről! Mit jelent számodra?

Az írás teszi lehetővé számomra, hogy kiszakadjak a mindennapokból és egy jól sikerült „alkotás” mindig elégedettséggel tölt el. Ha megtehetném, csak ezzel foglalkoznék.

Mi az, amit adni tudsz az embereknek, azáltal amit csinálsz?

Őszinteséget és egy másfajta szemléletmódot. Néhány olvasóm meg is említette már, hogy nem gondolta volna, hogy még csak a húszas éveimben járok. Sok mindent másképp látok és gondolok, mint a velem egykorú társaim. A blog neve is emiatt lett outsider. Kicsit kívülállónak éreztem magam mindig is, de nem mondanám, hogy igazi különc vagyok.

Van valaki, akire felnézel, esetleg olyan művész, akit példaképednek tekintesz? Ha van kedvenc idézeted, oszd meg velünk!

Példakép? Érdekes kérdés ez a mai világban. Sok olyan ember van, akire felnézek. Leginkább olyanokra, akik saját erőből érték el azt, ahol most tartanak, viszont sosem felejtették el, honnan jöttek.

Kedvenc idézetem: Még nem tartok ott, ahol akarok, de már közelebb járok, mint tegnap.

Mi az, amire a legbüszkébb vagy, mióta ezzel foglalkozol?

Kétszer nyertem meg azt a bizonyos versenyt, ami által nyilvánosan is merek írni. Látogatottsági és szerkesztői díjat is szereztem. A legbüszkébb mégis arra vagyok, hogy teljesen amatőr szerzőként kapok olyan üzeneteket, amelyekben azt kérdezik mikor várható az új írásom, mert ők csak miattam járnak a hírportálra.

Mi inspirál, vagy motivál a mindennapokban?

Hogy jobb legyek a tegnapi önmagamnál. Konkrétabban az edzés és a blogom motivál igazán a mindennapokban.

Mi az, ami boldoggá tesz?

A boldogság szerintem relatív fogalom, hisz mindenkinek mást jelent. A pillanat szépsége , ami igazán boldoggá tesz. Hisz néha annyi is elég, ha süt a nap. 

Mik a további céljaid ezen a téren?

Szeretnék minél több emberhez eljutni. Tervezem saját weboldal létrehozását és könyv is szerepel a bakancslistámon.

 

Ne felejtsd el megadni az összes olyan elérhetőséged, ahol a munkáidat láthatjuk!

Írásaimat jelenleg csak az Origo blogszolgáltatóján a reblogon lehet elérni.

Cím: www.outsider.reblog.hu

Köszönöm szépen Szlávkának az interjút és további sok sikert kívánok a munkásságához, csak így tovább! 

 

Szerző:

"ENNYIT tanultam: valamit mindenki tud; mindent senki sem." /Fodor Ákos/