Ismerd meg a szerkesztődet – Attila (pupillatágító)

Ismerd meg a szerkesztődet – Attila (pupillatágító)

Úgy érzem eljött az ideje, hogy kicsit közelebb engedjelek titeket rásóattihoz. Az alábbi interjú jó képet hív elő számotokra a belső világáról.

 

Mi jelenti számodra a tökéletes boldogságot?

Ha olyan emberrel, emberekkel tölthetek el egy napot, vagy csak estét, akiket szeretek. Ha találok egy jó verset. Ha találok egy jó könyvet. Ha találok egy jó dalt. Ha sikerül egy olyan verset írnom, ami nekem is tetszik.

Melyik az a tulajdonság, amelyet leginkább túlértékelünk?

A bőkezűség. Attól, ha valaki bőkezű, nem biztos, hogy nagy a szíve. Sőt, sokan ezzel kompenzálják, próbálják kompenzálni annak hiányát mások felé.

fotó: kosuzo-lány

Mikor és hol voltál életedben a legboldogabb?

Kettő ilyen emlékem is van.

Az első régebben történt. Bátyám elment a francia légióba szerencsét próbálni, nem tudtuk szüleimmel, hogy mikor látjuk újra. Akkoriban jártam foci órákra a helyi sportegyesülethez. Az egyik edzés után nem Apukám, hanem a Bátyám várt az autónak támaszkodva, hogy hazavisz. Gyönyörű pillanat volt. Szerencsére nem vették fel a légióba, mert előző évben elfakadt a vakbele, és annak maradványa komplikációkat okozhatott volna az esőerdők hideg vizeiben való séták hatására.

A második pedig pár hete történt. Megkértem a Barátnőm kezét. Igent mondott. Már magában ez is fantasztikus pillanat volt. Viszont egy nappal utána a Keresztanyja megkérdezte Tőle, hogy „Na, és boldog vagy?“, és Ő azt válaszolta, hogy „Igen, boldog vagyok.“. Férfi létemre majdnem elsírtam magam, olyan jól esett.

Mi a legkedvesebb elfoglaltságod?

Zenét hallgatva verset írni, vagy olvasni, vagy képeket nézni interneten.

946335_10201692790822695_453383438_n

Ki a kedvenc irodalmi vagy filmbéli hősöd?

Kedvenc irodalmi hősöm Tom Jones, filmbéli pedig Amélie Poulain.

Melyik korban élnél legszívesebben?

Az Aranykorban. 🙂

Milyen szín jellemez téged?

Fekete.

Mi dob fel egy levert napon?

A Menyasszonyom illata.

Mi a kedvenc könyved?

Dallos Sándor: A tölgyek megindulnak

Mi a legnagyobb álmod?

Egy harmonikus család megteremtése.

Mit szeretsz az életedben?

Ide annyi mindent lehetne írni. Nagyon sok mindent szeretek és tudok értékelni. Sokszor a legapróbb dolgok nagyobb örömet okoznak, mint a mások számára az oly nagyok. Nehéz erre válaszolni. Maga az élet szeretni való, meg az, hogy részese lehetek, még ha olyan tarka, hullámszerű is élményileg az egész.

fotó: koszto-lány

Melyik tulajdonságodat szereted a legjobban?

Jószívűség.

Ha megfilmesítenék az életedet, akkor ki lenne az, aki téged játszana?

Rudolf Péter.