Ismerd meg a szerkesztődet! – Lovász Szilárd

Ismerd meg a szerkesztődet! – Lovász Szilárd

Egy igazán sokszínű személyiséggel bővült a csapat, a szerdai napon találkozhattok Szilárd cikkeivel és bejegyzéseivel. 🙂

Miért jelentkeztél a Lendülethez?

Ez a kérdésen hosszasan el kell gondolkodnom. Valamikor régen találtam meg a Lendületet, s rendszeres olvasója lettem. Érdekesnek találtam a témákat, az ajánlókat, s úgy általában mindent, ami a Lendülettel volt kapcsolatos. Amikor meg megláttam, hogy van egy lehetőség szerkesztőnek jelentkezni, ki szerettem volna próbálni. Így kerültem a Lendülethez.

Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképp tudni kell!

  • Az első az kicsit érdekes. Valamikor tizenhat éves elhatároztam, hogy amíg tizennyolc éves leszek, legalább egy könyvemnek meg kell jelennie. Ezt sikeresen végre is hajtottam, s jelenleg már a második kötetemen dolgozunk.
  • Másodiknak azt mondanám, hogy álmodozó vagyok. Sokkal gyakrabban, mint kellene elrabolnak a gondolataim, s olyankor semmi mással sem bírok foglalkozni.
  • Nagyon szeretek enni. Főleg különböző kultúrák ételeit szeretem kipróbálni. Szerencsére a szervezetem olyan, hogy bármit megehetek, nem hízok el. így mindent, amit lehet, kipróbálok.
  • Az írás mellett modellkedéssel is foglalkozom. Ez a lehetőség véletlenül jött össze, de azóta az egyik kedvenc foglalkozásom lett. Tulajdonképpen azért fizetnek, hogy egy kamera előtt álljak. Kell ennél több?
  • Hatalmas celeb rajongó vagyok. S nem az, aki tudja pár celeb nemét. Nem! Én az vagyok, aki majdnem minden apró részletet tud egy hírességről. A legtöbb dokumentumfilmet mind láttam, könyveket olvastam róluk, s rengeteg cikket. Sokkal többet tudok róluk, mint egy átlagember.

Lovász Szilárd

Mi az, amit az írás ad neked?

Szabadságot. Lehetőséget arra, hogy kifejezzem magam. Amikor írok, megszűnik körülöttem a világ, s csak én vagyok. A gondolataim szárnyra kapnak, olyan messze szállva, amilyen messze csak lehet. Amikor írok, nem érzek mást, csak békességet. Önmagammal és a külső világgal is. Kiönteni magadból minden egyes érzelmet a lehető legjobb módon.

 

 

Mi az, ami inspirál?

Ő.

Mondhatnék szép dolgokat ide, de mind hazugság lenne. Mert az egyetlen dolog, ami inspirál az Ő. Függetlenül attól, hogy az életem része vagy sem, mindig ott van a fejemben. Többet gondolok rá, mint akárkire. Az összes versem mögött ő áll, s ez még így is lesz egy darabig.

Ha oda utaznál, ahová csak akarnál, hová mennél? Miért?

Olyan szerencsém van, hogy rengeteget utazhattam életem során, a kedvenc helyeimet mind meglátogattam, így nincs egy olyan hely, ahova szívesen elmennék. Viszont Los Angeles városába szívesen visszamennék. Nem a hírességek miatt, hanem a hangulat miatt. Minden olyan felszabadult, minden ember hihetetlenül segítőkész, s minden érdekesebb. Szívesen visszamennék oda. Sőt, még szívesebben költöznék oda.

Szerző:

"Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető.Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap!Hiszek a csodákban." /Audrey Hepburn/