Ismerd meg a szerkesztődet! – Vida Szandra

Ismerd meg a szerkesztődet! – Vida Szandra

Még egy újdonsült szerkesztőnk van, aki a szerdai napok bejegyzéseinek palettáját bővíti, aki nem más, mint Vida Szandra! Nagyon sok szeretettel köszöntelek csapatunkban! 🙂

Miért jelentkeztél a Lendülethez?

Követtem már egy ideje az oldal írásait, amikor az előző felhívás szembejött velem a Facebookon. Na, akkor nem mertem még meglépni a jelentkezést, hiszen akkor kezdtem bele a blogírásba.  A határidő lejárta után néhány nappal meg is bántam rendesen, így elhatároztam, ha legközelebb adódik lehetőség, nem fogom kihagyni. Nem is tettem!  Szerencsére „bejött a dolog” és itt lehetek! 

Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképp tudni kell!

Hűha, sose szerettem magamról írni, de megpróbálom. Az első talán az, hogy könyvfüggő vagyok, Szerintem nincs olyan nap, hogy ne vennék könyvet a kezembe. Gyűjtöm a könyvjelzőket, és hajlamos vagyok megvásárolni minden olvasással kapcsolatos „vackot”, ami szembejön velem. Imádom a kávé mindenféle fajtáját, fogyasztom is bőséggel. Elkötelezett állatbarát vagyok, jelenleg egy kutyával és egy madárpókkal kötöttem szövetséget. Ja, és nem utolsósorban az örök halogatók táborába tartozom, így állandó időhiánnyal küzdök.

Vida Szandra

Mi az, amit az írás ad neked?

Fogós kérdés, nem is tudok rá egyértelmű választ adni. Sorolhatnám a közhelyeket, hogy kiélhetem a kreativitásomat és így tovább, de inkább nem teszem. Egyszerűen élvezem!

Mi az, ami inspirál?

Bármi! Szerintem érdemes nyitott szemmel járni mindenfele. Volt, hogy takarítás közben jöttem rá, mit is akartam leírni már napok óta! Talán egy kis érdekesség, hogy pesszimista alkat lévén a negatívumokat sokkal könnyebben összegzem, ha épp valamiről véleményt kell írnom.

Ha oda utaznál, ahová csak akarnál, hová mennél? Miért?

Nem vagyok egy nyaralós típus, de Olaszországban szívesen elidőznék pár hónapot. Bejárnám az egész csizmát keresztül-kasul.

Szerző:

"Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető.Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap!Hiszek a csodákban." /Audrey Hepburn/