Ismerd meg új szerkesztőnket! – Bia

Ismerd meg új szerkesztőnket! – Bia

Olyan sok újdonság volt múlt héten, hogy Rehó Biankát már nem volt időnk bemutatni. Vele foglak boldogítani Titeket péntekenként. Részemről nagyon örülök, hogy csatlakozott hozzánk, mert úgy gondolom, hogy tényleg üde színfoltja lesz Magazinunknak! Fogadjátok őt nagy szeretettel!

1. Miért jelentkeztél a Lendülethez?


Lassan egy éve tagja vagyok egy másik irodalmi kis csapatnak, és szeretem megragadni azokat az alkalmakat, amelyek kedvezőek a fejlődéshez. Az oldal hirdetése is nagyon sokszor jelent meg a hírfolyamomban, ezért úgy gondoltam, hogy megpróbálom.


2. Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképp tudni kell!


– Óvodás korom óta a tánc a szerelmem, szinte minden stílust kipróbáltam. A leghosszabb ideig a kortárs, modern, és a hastánc rejtelmeit fedeztem fel. Kislányként úgy képzeltem, hogy azért táncolok, hogy majd egyszer táncolhassak Patrick Swayze-vel.


DSCF0137

-Velem mindig történik valami. Tehát, amikor mesélek egy megtörtént eseményt, mindenki csak néz, hogy menjek már a francba, ilyen csak a filmekben történik, aztán közösen is átélünk egy ilyen szituációt, és jön az a szokványos „bakker”…


– Nagyon jellegzetes nevetésem van, sokan már csak attól jobb kedvre derülnek, ha meghallják.


- Nagy vágyam egyszer lemerülni a Titanic roncsaihoz, de mivel ez elég meredek (plusz óvónői fizetésből nem hiszem, hogy kivitelezhető egy darabig), az Operettszínházba is szeretnék eljutni egy előadásra.


- Állítólag vicces vagyok.

3. Mi az, amit az írás ad neked?


Színeket, megvalósuló képzeteket, ki nem mondott szavakat, olyan lépéseket, amiket a való életben nem biztos, hogy meg mernék tenni.

4. Mi az, ami inspirál?

Az élet? Igazából változó. Van, amikor egy élethelyzet, egy aprócska tárgy, egy jó szögben lefotózott pillanat, egy hang, dallam, bármi. Persze az is fontos, hogy éppen milyen lelki állapotban vagyok.

DSCF0258

5. Ha oda utazhatnál, ahová csak akarnál, hova mennél? Miért?

Ha oda mehetnék, ahová csak akarnék, akkor rengeteg helyet és időt bejárnék. Barcelona, Peru, Skócia, Kairó, Versailles, Tapolca, Szeged. Szerintem egy világutazó lennék.
 Minden helynek és időnek megvan a saját maga története, hangulata, légköre. Engem érdekelnek az elmúlt idők vadregényes tájai ugyanúgy, mint a mostani pezsgő élet, ami tele van ugyanúgy sok-sok kalanddal.

Bia blogja elérhető itt!