Ismerd meg új szerkesztőnket! – Nóri

Ismerd meg új szerkesztőnket! – Nóri

Csapatunk a héten nagy örömünkre új tagokkal bővül, mi pedig feltettünk nekik öt rövid kérdést, hogy a válaszaikból ti is egy kicsivel jobban megismerhessétek őket.
Én ma Kazsimér Nórit szeretném bemutatni nektek, akivel a hétfői napon osztozunk.

Miért jelentkeztél a Lendülethez?
Azért jelentkeztem a Lendület csapatához, mert hiányzott az írás és már nagyon szerettem volna találni egy olyan magazint, ahol a kultúra és az irodalom szeretete elég, hogy kielégítse az olvasók igényeit. Különösen megfogott az a bánásmód a szerkesztők felől, melyet a felfedezetlen tehetségek iránt közvetítenek. Ritka manapság ez és nagyon szívmelengető.

Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképp tudni kell!
– 10 éve társastáncolok
– 14 éves voltam, mikor táncolhattam a Made in Hungária magyar filmben
– írtam egy könyvet
– nagy vágyam eljutni egyszer egy Bon Jovi koncertre
– imádok rajzolni

Mi az, amit az írás ad neked?
Nyugalmat, életküldetést, élményeket, varázslatot, önmagam megismerését és kifejezését.

Mi az, ami inspirál?
Inspirál minden, ami természetes. Ezért imádom Jászberényt is, ahol élek. Itt minden zöld.

Ha oda utazhatnál, ahová csak akarnál, hova mennél? Miért?
Írországba mennék. Gyermekkorom óta különleges kapocs fűz a kelta, ír mitológiához. Mindig nagyon vonzott a smaragdzöld sziget történelme és kultúrája.

Nóri oldalán itt tudtok böngészni.

Hamarosan a többiekről is olvashattok majd, addig is ha bármilyen kérdést feltennétek ezeken kívül, ne fogjátok vissza magatokat! 😉

13936911_1149686211762476_1129798205_n

Új szerkesztőnk, Nóri

 

Szerző:

"Lennék szó egy könyv száztizenharmadik oldalán. Olyan titokzatos és virágillatú, édes magánhangzók és kacskaringós, komolyan koccanó zöngék alkotta csoda, valahol a lap alján megbújva. A csésze peremén végigfutó, kissé repedt minta, amelyre rákacsint egy száradó kávécsepp. Rojt a függönyön, apró jégcsillag a keményen kacagó szélben, a hajnal nyolcadik fénye – tudod, az a didergő sugár, ami olyan kedveskedve vackolja magát az ég sötétkéje alá. Gitárhúrról lepattanó, tétova hang, vagy egy alvó reményteli sóhaja. Nevető sugár a nedves macskakövön. Elharapott vonatfütty. Hamvas őszillatú almáspite lehulló morzsája. Szívdobbanás. Kecses tollvonás egy papíron."