Ismerd meg új szerkesztőnket! – Rebecca

Ismerd meg új szerkesztőnket! – Rebecca

A mai nap sem telhet el új szerkesztőtárs bemutatása nélkül. Ismerjétek meg most kicsit jobban Rebeccát, aki egyedi látásmódjával és tehetségével biztosan eredményesen gazdagítja majd a csapatot. Lessétek meg az ő mini-interjúját is!

Miért jelentkeztél a Lendülethez?

Egyedinek és inspirálónak találtam az ötletüket, felfedezni és támogatni szeretnék a művészetet és a feltörekvő alkotókat. Én is hasonló problémával álltam szemben,nem tudtam ,milyen platformon érvényesülni. Felvettem a kapcsolatot a Lendülettel, és sikerült, felkértek szerkesztőnek. Nagyon kedves és segítőkész a csapat. Mindenki támogatja a másikat, nagy az összhang,de a saját hang, és stílus marad. Köszönöm, hogy a része lehetek!

 Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképp tudni kell!

1. Én vagyok az az ember, akit gyermeki módon minden érdekel. Kémia, festés, rajzolás, filmkészítés, főzés, filozófia, biológia… De ami központi szerepet kapott nálam mindig is az az írás és az éneklés. 3 éves koromban döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

2. Családcentrikus vagyok, akaratos, talpraesett, mély érzésű, érzékeny, kreatív, kíváncsi, nyitott, szabadszellemű és vicces azt hiszem.

3. Velem mindig történik valami.

4. A két macskám sem kutya.

5. A kedvenc könyvem Milan Kundera-tól A lét elviselhetetlen könnyűsége. A kedvenc filmem az I Origins.

Mi az, amit az írás ad neked?

Meditatív állapotot, elmélyülést, és gyönyört.

 Mi az, ami inspirál?

Akármi. Tényleg.

Ha oda utazhatnál, ahová csak akarnál, hova mennél? Miért?

Nem tudnék egyet sem megnevezni. Rengeteget szeretnék utazni.

 

Rebecca eddigi írásait a magazinban itt is érhetitek!