Ismerd meg új szerkesztőnket! – Tina

Ismerd meg új szerkesztőnket! – Tina

Szerkesztőcsapatunk ismét újabb tagokkal bővült, köztük Tinával, aki a keddi napon velem együtt fog boldogítani titeket. Ennek örömére készítettem vele egy interjút, hogy ti is közelebbről megismerjétek ezt a sokszínű, erdélyi leányzót.

 

Miért jelentkeztél a Lendülethez?

Idén kezdem az első évemet újságírás szakon Kolozsváron, és mindenképp bele akartam kóstolni abba a világba, amiben nemsokára élni fogok. Imádom, ha rengeteg lehetőségem van, ha állandó a pörgés. Szeretek egy zárt, biztos csapathoz tartozni, ahol az emberek kisegítik egymást, és a munka is megoszlik, nem csak egy emberre hárul minden. Azt hiszem, pont ezt kapom a Lendülettől is.

Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképp tudni kell!

9 éves korom óta néptáncolok. Számomra ez nem hobbi, sokkal több annál. Táncos családba születtem, ahol mindenki imádja a hagyományokat, a régi dolgokat. Ez nálunk inkább egy életforma.

Alapjáraton könyves bloggerként tevékenykedem, de inkább a saját regényeimmel és novelláimmal töltöm a napjaimat. Valamilyen formában szeretném megjelentetni a történeteimet az elkövetkezendő években.

Matek-infó osztályban végeztem, de a négy év alatt sikerült teljes mértékben és visszavonhatatlanul megutálnom a számok világát.

Imádok önkénteskedni, részt venni egy nagyobb méretű rendezvény háttérmunkálataiban.

Hajlamos vagyok az utolsó pillanatokra halasztani a munkáimat. Ez az egész folyamat – bár ritkán vallom be – akarattal történik, ugyanis stresszhelyzetben sokkal többet ki tudok hozni magamból, mintsem akkor, amikor tudom, hogy tengernyi időm van elkészülni valamivel.

Mi az, amit az írás ad neked?

Kiszakít a világból. A történeteim általában abból adódnak, hogy elképzelek egy cselekvést, és addig fűzöm, ameddig elfogynak a mi lett volna, ha kérdéseim. Ha nem jegyzem le őket, akkor addig kínoznak, ameddig valamilyen formában papírra vetem. Sokszor terápiaként is hat rám, amikor úgymond megszabadulok egy ilyen mi lett volna, ha-tól.

Mi az, ami inspirál?

Az élet. Szeretek elrugaszkodni a való világtól, de nem a valóságtól. Életszerű, hétköznapi problémákat bújtatok egy olyan köntösbe, amitől különlegesek lesznek.

 

Köszönöm az interjút! Remélem, jól érzed majd magad közöttünk!