Ismerd meg új szerkesztőnket! – Viktória

Ismerd meg új szerkesztőnket! – Viktória

Ahogy telnek az évek, úgy csatlakoznak hozzánk is tehetségesebbnél tehetségesebb szerkesztők. Igyekszünk velük úgy együttműködni, hogy mindenki megtalálja itt a számításait és örömét lelje az alkotásban. András Viktória is egy ilyen kis csillag, aki most felkerül a Lendület egére, mi pedig reméljük, hogy sok szép írással és izgalmas interjúval varázsolja el az olvasóinkat. Na de most ismerjük meg Őt egy kicsit közelebbről!

Miért jelentkeztél a Lendülethez?

Régóta írok, de sokáig nem mertem megmutatni ezeket másoknak, féltem a reakcióktól, aztán rájöttem, hogy ha igazán szeretnék ezzel foglalkozni, akkor folyamatosan fejlődnöm kell, ahhoz pedig kell a kritika, amit mások mondanak, így vettem a bátorságot és jelentkeztem hozzátok.

Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképp tudni kell!

– imádom a kávét
– nehezen tudok csendben maradni
– megőrülök a vintage stílusért
– nehezen kötődöm emberekhez, ha viszont mégis szívembe zárok valakit, azért tűzön-vízen
a futás ami kikapcsol az írás mellett, egyébként folyamatosan kattog az agyam

Mi az, amit az írás ad neked?

Elsősorban kikapcsol, valamint így sokkal átláthatóbb válnak az engem foglalkoztató problémák és könnyebben megoldom őket, ami viszont ennél is fontosabb, az az, hogy egyre inkább érzem, hogy másoknak is tudok pluszt adni az írásaimmal.

Mi az, ami inspirál?

Igazából bármi lehet, egy érzés, egy tárgy, egy személy, egy hely, vagy épp egy helyzet, igyekszem nyitott szemmel járni a világban.

Ha oda utazhatnál, ahová csak akarnál, hova mennél? Miért?

Toszkána, egyszerre van benn élet és mellette hihetetlen nyugalmat áraszt számomra. Azt hiszem, itt sosem lenne hiány ihletből!

11866281_866397316747103_7250190871760596991_n

Eddigi írásait a következő linkeken éritek el: 
Blogját itt,  Facebook oldalát pedig itt keressétek! 

Szerző:

"láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?"