Ismerd meg új szerkesztőnket! – Zoé

Ismerd meg új szerkesztőnket! – Zoé

A mai nap sem telhet el új szerkesztőtárs bemutatása nélkül. Engem ért a megtiszteltetés, hogy megismertethessem veletek Zoét, aki biztos vagyok benne, hogy egy igazán különleges színfoltja lesz a mi kis társaságunknak. Természetesen őt is meginterjúvoltuk, válaszaiból pedig kiderül, hogy a lendület bizony belőle sem hiányzik. 

Íme, Zoé, akivel ezentúl a szombati napok hangulatáért leszünk felelősek. 🙂 

Miért jelentkeztél a Lendülethez?

Alapvetően Albert Timinek köszönhetően fedeztem fel a Lendületet, mivel követem az oldalát-írásait és mindig tesz ki bejegyzéseket a Magazinnal kapcsolatban. Minél több cikket olvastam, annál jobban tetszett az egésznek a hangulata, plusz az írásaitok miatt mindig is közel éreztem magamat hozzátok.  Egyre jobban azt éreztem, hogy közvetlenül is közétek szeretnék tartozni, nem csak olvasni az írásaitokat, hanem részt venni a Lendület mindennapjaiban.

Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképpen tudni kell!

Elmondhatatlanul imádok írni, ennek köszönhetően van három könyvem, amit még nem adattam ki.
Imádom a drámát, ha történik valami. Egyszerűen képtelen vagyok a semmiben ülni, inkább történjenek rossz dolgok (az elviselhetőek), de történjenek. Persze, egyértelmű: a jónak ezerszer jobban örülök. Csak legyen valami pezsgés!
Nagyon szeretem a fesztiválokat és koncerteket, úgyhogy egyszer biztos lesz egy olyan nyaram, ami csak arról szól. Fesztiválról fesztiválra.  
Fröccs,fröccs,fröccs.   
Pillangómánia.

Mi az, amit az írás ad neked?

Az írás nekem olyan, mint egy jó pszichológus, igazából magamnak a pszichológusa vagyok ilyenkor. Kiírom magamból, amit érzek, és saját magam jövök rá mikor, mi és miért történt – van, amikor évekkel később -. Másrészt szóban nem tudom olyan jól kifejezni magam, sokszor inkább csak odanyomnám valakinek az orra alá egy bejegyzésemet, hogy nézd csak, ezt érzem és ezt akartam kifejezni neked, csak a számon nem ugyanaz jön ki, mint amikor írok. Engem gyógyít az írás, sok velem történt dolgot csak úgy tudtam feldolgozni, megérteni, ha leírtam és utána ezerszer újraolvastam, értelmeztem.

Mi az ami inspirál?

Egy zeneszöveg, egy filmjelenet és persze az életem mozzanatai nagyon tudnak inspirálni. Elsősorban azzal kapcsolatban írok, ami velem megtörtént, másodsorban amilyen érzéseket és gondolatokat kihoznak belőlem a zenék és filmek. Van, amikor a körülöttem élők élete miatt jut eszembe valami, amiről írnom kell. Van, amikor az álomvilágom ihlet meg. Bármi, ami érzéseket hoz ki belőlem, inspirál arra, hogy írjak.

Ha oda utazhatnál, ahová csak akarnál hova mennél? Miért?

Spanyolország vagy Kuba, vagy valamilyen olyan ország, ahol nagy a pezsgés, az utcán szól a latinos zene. Ahol bármikor táncra perdülhetek, ha éppen olyan kedvem van. Szeretnék egy olyan helyre eljutni, ahol az emberek nagy része mosolyog, és nem látom, hogy mennyire meggyötörtek. Szívesen eltöltenék pár napot vagy akár hetet olyan helyen, ahol az emberek igazán felszabadultak. Szeretnék olyan helyre eljutni, amit átjár a carpe diem érzés.

 

13936829_1173374819379944_844267739_n

Új szerkesztőnk: Rodonit Zoé

 

Zoé világában a következő oldalakon merülhettek el: 

Facebook oldaláért ide, Blogjáért pedig ide katt.

 

Szerző:

Álmodozó vagyok, aki képtelen megmaradni a realitás talaján, mert a lelke magasabbra vágyik. Kereső. Utazó a világban és önmagában, nyitottan az egész mindenségre. Csak egy kis lélek, aki valahonnan ide pottyant, s ha már így esett, gondolta körül néz.