Ismerjétek meg új szerkesztőnket!-Interjú Dorkával

Ismerjétek meg új szerkesztőnket!-Interjú Dorkával

Ismét bővült a csapatunk új szerkesztőkkel, közülük az egyik Dorka, aki ezentúl velem egy napon fogja szerkeszteni a magazint. Ismerjük meg egy kicsit közelebbről 🙂

Miért jelentkeztél a Lendülethez?

Szeretek egy közösséghez tartozni, és ez elég jó kis társaságnak tűnik. Szóval mikor lehetett jelentkezni, nem is volt kérdés, hogy megpróbálom. Ez volt a főbb indoka annak, hogy jelentkezem. A másik pedig, mert imádok olvasni és szeretem népszerűsíteni, gondoltam, hátha így több emberhez eljutnak a jobbnál jobb könyvek.

Sorolj fel 5 dolgot, amit rólad mindenképp tudni kell!

– anya, két fiam van, akik megváltoztatták az életem a legjobb irányba
– könyvmoly, mióta olvasok, úgy érzem, hogy képes vagyok kikapcsolódni és egy kis időt magamra szánni. „Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet.” – George R. R. Martin
– barátkozós, imádok új embereket megismerni
– lelkes, szeretek új dolgokba belekezdeni és kirpóbálni magam, amit nagy lelkesedéssel teszek és ez általában így is marad, amíg kapok visszajelzést, legyen az pozitív vagy negatív. Elég lelombozó tud lenni, ha az ember ír és nem kap rá reakcíót, hisz akkor hogy fejlődjön?
– mosolygós, hisz” Két ember közt a legrövidebb út egy mosoly.” – ahogy azt Vavyan Fable is megírta.

 

Mi az, amit az írás ad neked?

Szabadságot, mert arról írhatok, amiről szeretnék olyan embereknek, akiket érdekel. Imádom a könyveket, de mikor személyesen ezt bárkinek megemlítem, kicsit furcsán néznek rám. Így nem tudom kiélni és átadni másoknak a könyvek iránti szeretem. Így maradt az írás.

Mi az, ami inspirál?

A könyvek és a benne lévő történetek, na meg a személyes tapasztalat a családról.

Ha oda utazhatnál, ahová csak akarnál, hova mennél? Miért?

Nagy-Britanniába azon belül is Londonba mennék. Töltöttem ott egy hetet még általános iskolában és nagyon nagy benyomást tett rám az a szabadság, ami odakint van. Ott nem szólják meg az embert, ha egy kicsit is máshogy néz ki vagy érez, mint a többiek, ezzel ellentétben itthon sajnos nem így van. Még a szörnyű időjárást is el tudnám viselni, ezért a szabadságért cserébe.

Dorka munkásságát itt követhetitek!

Szerző:

Bonyolult ember, egyszerű döntésekkel, őrült érzésekkel