Ízorgazmus képekben elmondva – ajánló Puskás Nóri fotóiról

Ízorgazmus képekben elmondva – ajánló Puskás Nóri fotóiról

Éreztétek már azt, hogy egy ételfotó láttán összefut a nyál a szátokban?
Hogy azonnal megennétek még azokat az ételeket is, amiket amúgy nem szerettek? Amikor egy kép többet mond minden szónál, és hirtelen késztetést éreztek, hogy Gordon Ramsay-vé változzatok és eltanuljátok a főzés és tálalás csínját-bínját?

Hát, velem ez történt, mikor rábukkantam Puskás Nóri fotóira, instagramjára. (Ezúton is köszönöm Hadnagy Timinek, hogy általa eljutottak hozzám a képek.)
Igazi gasztronómiai csoda! A fotók láttán ízorgazmusban lesz részetek ezt garantálom! Még így is, hogy nem ízlelitek meg őket, maximum elképzelitek, hogy milyen mennyei lehet.
Érzitek a mandula és alma édes illatát, halljátok, ahogy a dió ropog a fogatok alatt, és rájöttök, hogy a nagymama főztje a világon a legfinomabb, de lehet, hogy vannak olyan pro szakácsok, akik a drága nagyit is lekörözik.

Processed with VSCO with a5 preset

Puskás Nóri

Budapest vagy vidék, Magyarország vagy külföld, édes vagy sós, Nóri olyan ételeket mutat nektek, amitől szemetek-szátok tátva marad. Lehet szó alapanyagról,vagy már a kész ételről, magáról a végtermékről, vagy a Chef személyéről. Ezekben a fotókban minden benne van, és nem lehet nem megéhezni tőlük.
Nóri mindemellett gyakorlatilag egy igazi gasztronómiai kisokost is tálcán nyúlt felénk, hiszen a képek láttán biztosan nektek is kedvetek lesz ellátogatni azokra a helyekre, ahol ilyen finomságokat készítenek.

unnamed-8

Bizton állíthatom, hogy Nóri az ország egyik legtehetségesebb ételfotósa – és mindezt úgy mondom nektek, hogy ő talán el sem hiszi magáról. Rendkívüli alázattal és tisztelettel végzi a munkáját, mindemellett pedig elképesztő örömet is okoz neki, így azt hiszem, mondhatom, hogy a munkája a hobbija. Bevallom, kicsit irigykedek is, hogy ilyen isteni falatokat kóstolhat, amelyek mind a szemünket, mind az ízlelőbimbóinkat elvarázsolják.

Ha ti is kedvet kaptatok egy kis főzőcskézéshez, vagy kóstolgatáshoz nézzétek meg Nóri instagram oldalát, hátha kedvet kaptok valamelyik finomsághoz!
Kéne egy recept? Meleg szívvel ajánlom nektek a Street Kitchen második könyvét – Fördős Zé – 83 kedvenc magyar receptem-et, illetve legújabb magazinjukat, a Fördős Zé-t. Igen, bizony, jól sejtitek! Nóri fotói színesítik ezeket az oldalakat. Főzésre és evésre fel! 🙂

Szerző:

"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet." /John Lennon/