Jobbra húzott szerelmeim – folytatásos randiregény 2. rész 18+

Jobbra húzott szerelmeim – folytatásos randiregény 2. rész 18+

Három sóskifli, egy narancslé, téliszalámi. Abból is inkább a csípős. Vehetnék mondjuk parizert is, az tök olcsó. Pultból kérek majd, úgy megúszom százötvenből. Remélem a kedves csemegepultos néni lesz, a vörös hajú szemüveges. Fogyóban a vaj. A 2,5-ös tejből kell vagy 3 liter. Kakaóporból még van egy kicsi. A hátamra fordít, úgy folytatjuk.Mindig hideget eszek ez nem normális. Már ha eszembe jut, hogy ennem kéne valamit. A Blaha aluljáróban a Fornetti  mondjuk mindig lecsúszik. Kelenföldnél meg az a fránya pogácsa. Múltkor a Móriczon a gyrosos már felismert. Fú, de szar ott a baklava. Bezzeg a sarki pékségben a kakaós csiga. A széle éppen úgy roppan, ahogy kell. Minden karika krémes benne a tölteléktől. Lágyan meg van hintve porcukorral mégis az a legjobb, amikor a puha közepére érsz… Kéjesen felnyögök. Jaj, ez nem miattad volt, drága. Csak eszembe jutott az az íz. A szex olyan, mint az evés. Én most pont eszek, csak egyáltalán nem vagyok éhes. De holnap délben biztos az leszek. Csinálok bolognait. Bazsalikom, parmezán, sűrített paradicsom. Az még talán van is a spájzban. Ott kell lennie a harmadik vagy negyedik polcon pont az olívaolaj mellett. Persze lehet, hogy az sincs és azt is szereznem kell. A lábaimat felteszem a nyakába. Nem. Nem. Nem.  Magamnak főzni teljesen olyan érzés, mintha maszturbálnék. Belefektetek egy csomó energiát. Gondosan, a saját ízlésemnek megfelelően ízesítem, megterítek, gyertyát gyújtok aztán…Aztán ott ülök az asztalnál egyedül. Ahelyett, hogy jóllaknék csak elmegy az étvágyam, mert ilyenkor érzem magam a legmagányosabbnak. Megint nem főzhettem senkinek, és megint nem főzött nekem senki. Ideadnád a sót? Ja, nem vagy itt. Majd odanyúlok érte én.

–Baj van? – szakítja meg a monoton tempót M. – olyan szokatlan arcokat vágsz, nem szok…

– Minden rendben. Minden a legnagyobb rendben. Tényleg. – elmosolyodom.

Csak már nagyon unom. Még kapsz öt percet. Addig eldöntöm mi lesz holnapra az ebéd. Elmehetnék étterembe. Hmm, fizethetek egy jó dugásért. Felmegyek a netre, megnézem mi lesz a napi menü, felhívom őket és foglalok időpontot. A séf a legprofibb strici. Egy fős asztaluk van? Házhoz is szállítanak? Nagyszerű! Plusz 390-ért francia krémes desszertnek? Kérek szépen! Köszönöm!

–          Figyelj, a holnapi ebédszünetet le kell mondanom. – kapkodom fel a ruháimat a földről.

–          Miért? – döbben meg.

Mert, ha a szex evés M. a körúti zöld neonlámpákkal megvilágított kebabos, ahol bár egyszer egy részeg hajnalon jólesett a falafel, másnap bakteriális ételmérgezéssel mentem orvoshoz. Azt hiszem teljesen kijózanodtam. 

–          …azért örültem. – intek és eresztek el egy félmosolyt, amint záródni kezd a liftajtó. 

Kép: brunchnews.com

 

Szerző:

"Ez nem az a tánc, amiből nem kérsz, ez nem az az öröm, amitől nem félsz, ez nem az a perc, ami megvár, ez nem az a lány, akiért nem kár. "