Levél az érzéseimről, tőlem nektek – Perei Istvánné, Julcsi szavai

Levél az érzéseimről, tőlem nektek – Perei Istvánné, Julcsi szavai

A történetemet az olvasók már bizonyára ismerik, de a lelkem titkait még nem. Az érzés, amit a diagnózis felolvasása után kaptam, maga volt a… Igazából az a pillanat volt az életem leállása, megállása. Azonban nem engedtem az érzésnek, hogy a hárombetűs hatalmába kerítsen. Egyszerre minden elképzelhetetlent a lelkem elrendezett – megnyugodtam – és tettem a dolgom, amíg a műtétnek vége nem volt.

Szabadidőmben számtalan Krisnáról szóló dalt hallgattam, ami mindig elfogadást és megnyugvást adott a lelkemnek.
Volt, hogy mentem az utcán, sétáltam, és egy fa előtt megállva azon gondolkodtam, vajon meddig láthatom még virágba borulni. Az esti fény meddig adhat még világosságot nekem, akinek élni kell, mert… Reggelig írhatnám.

IMG_7425

A SZERETET ereje csodákra képes, a visszafordíthatatlant is visszafordítja. Ránéztem a férjemre, a két csodálatos gyerekemre és tudtam, a csatát nekem kell megnyernem – bármi áron.  Tudtam, mindent meg kell változtassak az életemben. A régi fontosnak vélt dolgok, mára már nem számítanak, teljes életmód- és stílusváltás következett. A régi testbe új lélek költözött, és ez így van jól. Mert jól érzem magam.
Mostanra a negatív dolgokat pozitívokra változtattam. ÉN vagyok a fontos, mert csak így tudok egészséges maradni, és ha én az vagyok, a családom is az.

Már a hárombetűs szó is mást jelent számomra.

Remény

Áldás

Kívánság

Boldog életet kívánok minden kedves olvasónak!

 

Perei Istvánné, Julcsi

Szerző:

Ezt a cikket egy kedves vendégszerkesztőnk írta. Ha van egy jó írásod, vagy szeretnél hozzánk írni, egy vagy akár több cikket, jelentkezz nálunk emailben a lendulet.magazin@gmail.com-on.