Mason Murray Meghökkentő Meséi I. – Idegenek közöttünk

Mason Murray Meghökkentő Meséi I. – Idegenek közöttünk

Hiszel az idegenek létezésében? Netán a szellemvilágban? Mason Murray nevével pár évvel ezelőtt egy napjainkban is nagyon népszerű magazinban, a Hihetetlenben találkoztam, ahol négy éven keresztül olvashattuk az írásait. A magazinban megjelent novelláin kívül nem is tudtam róla semmit. A szerzőnek éveken át dédelgetett álma volt egy novelláskötet megírása és kiadatása. Írói munkáját lelkes olvasói már igen régóta figyelemmel kísérhetik.

 

kép: https://encrypted-tbn0.gstatic.com

Első könyve, mely az Új Vénusz kiadónál jelent meg 1994-ben Az elátkozottak városa volt, amelyet 2011-ben a Lélekcsapda követett az Ad Librum Kiadó gondozásában. Végül a Mogul Kiadó jóvoltából a tavalyi évben megjelent a Visszatérő végzet is, majd idén Mason Murray meghökkentő meséi I. 

Az olvasó egy sorozat első kötetét foghatja a kezében. A novelláskötet 11 izgalmas történetet foglal magában.  A könyv témájának ellenére a történetek olvastatják magukat az olvasóval. Egyszerre kalauzolják el a fantázia, a misztikum és a rejtélyek világába. A 11 történet különálló részekből áll, öt-hét oldalon keresztül borzonghatunk, vagy épp meghökkenhetünk az eseményeken. Kivételes jelenetek és helyszínek várnak bennünket. 

A szerző zseniálisan forgatja a tollat és játszik a szavakkal mind a 11 fejezeten keresztül, ám az utolsó rész mégis eltér a többitől.  Egyrészt azért is, mert a címe megegyezik a könyvével, másrészt míg az egyes fejezetek 5-7 oldalasak, addig e rész közel húsz oldalt foglal magában. 6 részen keresztül kapunk belelátást az FB munkájába és egy kisvárosi rendőr mindenapjaiba.

Itt van egy, a folyóból kihúzott titokzatos hulla. A szenátus tagja vagy nem? Létező személy vagy mégsem? Hisz e az ember az ufók létezésében és kinyílnak e az X akták?  Vagy épp a helyi serif barátnője az idegenek kapcsolattartója a Földön? Avagy a lány maga is földönkívüli? Milyen titkot hord magában a kisvárosi tanárnő? Ám ahogy folytatódik tovább a történet, felvetődik még egy aprócska kérdés. Lehet, hogy mindenkiből kettő létezik a Földön?

Vagy egészen másról van szó? Válaszokat a novellában találunk. 

kép: https://3.bp.blogspot.com

A novelláskötetet ajánlom mindazok számára, akik hisznek a szellemek létezésében és szeretik a titkokkal teli rejtélyes történeteket. Mindazoknak, akik kicsit szeretnének borzongani éjszaka a paplan alatt, és elgondolkodni a világban létező rejtélyekről és esetekről.

 

Ne feledd! Az idegenek köztünk élnek!

 

Az író hivatalos oldala: https://masonmurray.hu

 

∼ Márton Éva szerkesztőnk ∼

 

 

kiemelt kép: http://2.bp.blogspot.com

Szerző:

Ezt a cikket egy kedves vendégszerkesztőnk írta. Ha van egy jó írásod, vagy szeretnél hozzánk írni, egy vagy akár több cikket, jelentkezz nálunk emailben a lendulet.magazin@gmail.com-on.