“Mert Többek által válunk azzá az emberré, akik vagyunk.” – Interjú Julia Lewis Thomsonnal

“Mert Többek által válunk azzá az emberré, akik vagyunk.” – Interjú Julia Lewis Thomsonnal

Ahogy ígértem korábban, készítettem a Többek által írónőjével egy interjút a könyv elolvasása után. Ő pedig készségesen válaszolt a rengeteg kérdésre, amit feltettem neki és persze válaszokat is kaptam! A könyvről az ajánló ITT olvasható.

Julia Lewis Thomson

Mesélj valamit magadról!
A Többek által főszereplőjénél, Annánál többet még én sem tudok elmondani magamról. Az ő történetéből a legtöbb gondolatomat megismerhetitek.

Miért írói álnéven publikálsz? És miért az lett, ami?
Szerettem volna különválasztani az írói pályámat a civiltől, ezért döntöttem írói álnév mellett. A névválasztás rendkívül egyszerűen történt: párommal közösen ötleteltünk, és ennek a névnek a hangzása tetszett meg mindkettőnknek.

Miért pont a Többek által lett a címe a könyvnek?
Mert Többek által válunk azzá az emberré, akik vagyunk. Nem tudjuk elkerülni azt, hogy mások befolyásolják az életünket, a személyiségünket; és éppen ezért fontosnak tartottam kiemelni ezt.

Mennyi idő alatt írtad meg Anna történetét? Voltak béta-olvasóid?
Körülbelül 3 hónap alatt írtam meg, és csak 2 Béta olvasom volt: a párom, és a köszönetnyilvánításban említett Judó.

Befolyásolják az értékelések a regény folytatásának alakulását?
Az értékelések inkább megerősítenek abban, hogy jó úton haladok. A folytatást nem igazán tudják befolyásolni, mivel az Maximról fog szólni, és ebből kifolyólag más érzelmek dominálnak majd benne. Sok-sok izgalomra, és rejtélyre számíthattok majd benne.

Hogy születnek a karaktereid?
Elképzelem, hogy néznének ki, majd leülök írni, és hagyom, hogy vezessék a kezem a billentyűzet felett.

Nem titok, hogy Maxim a kedvenced a könyvből. Kérlek, mondj róla pár dolgot, azok számára, akik még nem ismernék.
Szívdöglesztő, laza, és imádnivaló. Mivel az ő könyvén dolgozok, így csak elfogultan tudok róla nyilatkozni. Teljesen elrabolta a szívem! A lapok pedig csak úgy sisteregnek tőle!

A Facebook oldaladon már többször említetted, hogy érkezik a következő könyv, ami a Többek szerint címet kapta és Maxim kapja főszerepet. Tudsz néhány infóval szolgálni, hogy állsz a munkálatokkal, mikor jelenik meg, miben lesz más, mint a Többek által?
Már nyomdakész állapotban van a könyv. Egyedül, csak az akadályozza a nyomdába kerülését, hogy még nem találtuk meg a megfelelő borítót. Remélhetőleg, ez hamarosan elkészül a megfelelő, és még nyár elején a boltokba kerülhet a könyv.

A Többek szerint teljesen más lesz, mint a Többek által, mivel az olvasók Maxim és szerelme, Nastya életútját, gondolatait ismerhetik meg romantikával, akcióval, valamint erotikával fűszerezve.

Van olyan személy, aki inspirál az írásban?
A családom, és a párom támogatása nélkül nem lenne lehetőségem írni. De az igazi inspirációt a zenéből merítem.

A zenéhez írtad a történetet, vagy a történethez kerestél zenéket?
Általában egész nap zenét hallgatok. Ha hallok valami jót, valami olyat, ami kivált belőlem egy érzést, vagy megelevenedik előttem egy kép, egy szituáció, akkor hozzáadom a kapcsolódó könyv listájához. Épp ezért alakult úgy, hogy a Többek szerint c. könyvemhez kettőt készítettem: az egyiket írás közben hallgattam, a másikat pedig az olvasóknak készítettem, és a kedvenc dalaimat tartalmazza az eredeti listáról.

Egy kis érdekességet is megosztott velem az írónő, mégpedig nem csak a Többek általhoz készült palylistet, hanem a Többek szerinthez is. A Többek által zenei összeállítását ITT hallgathatjátok meg, a Többek szerintét pedig ITT.

Köszönöm szépen a válaszokat! Izgatottan várom Maxim könyvét, mert számomra is ő a favorit!

Julia Lewis Thomsont tudjátok követni Facebookon, Instagramon és Molyon is. A könyve megvásárolható ITT, ha megtetszett a múlt heti értékelés vagy az interjú esetleg mindkettő.

Kiemelt kép forrása: Julia Lewis Thomson Facebook oldala

Szerző:

Dorka. Anya, könyvmoly, lelkes, barátkozós, mosolygós, segítőkész, beszélgetős. Ezek a szavak jellemeznek leginkább.