Minden út ide vezet

Minden út ide vezet

Ezer kitérő, és hajtűkanyar után végül mindig pont ott leszünk, ahol lennünk kell. Mindegy, hogy a karmánkban hiszünk, vagy a sorsban, kivétel nélkül mindenkire ugyanazok a törvények érvényesek. Nem lehetsz máshol, mint ahol helyed van. Ez persze nem csak a fizikai hely, hanem a szellemi is. Ott vagy, amire meg vagy érve.

Néha nehéz elfogadnunk a kerülőket, vagy azt ha visszaléptet az élet, mint egy társasjátékban. De meg kell értenünk, hogy minden értünk történik. A belső iránytűnk húz egy bizonyos cél felé, és az élet pedig támogat minket ennek az elérésében. Még ha nem is értjük pontosan a mintákat, vagy alakzatokat. Évek múlva fog csak rendeződni, és a színes pöttyökből összeáll a teljes kép. Ám ekkor majd azt érezzük, hogy ez mind szép és jó, csak a jelenlegi problémámra miért nincs most azonnal egy képlet. Igen, ez mindig ilyen lesz.

El kellett mennem a világ végére, hogy megtaláljam a helyem itthon. Számtalan csatát meg kellett vívnom, hogy megnyugodhassak abban az életben, mely látszólag eddig is az enyém volt. De csak akkor tudtam megbecsülni és megszeretni, amikor egészen távol kerültem tőle.

 

Kép: wallpaperscraft.com