Pörgessük meg a bulit! – EFOTT 2016 harmadik nap

Pörgessük meg a bulit! – EFOTT 2016 harmadik nap

EFOTT, EFOTT, melyik koncertre is menjek? Írtunk már nektek arról, hogy milyen szuper programokkal álltak elő idén (is) a szervezők, és tényleg egyre jobban kezdek kétségbe esni, hogyan is fogom 3-4 felé „vágni magam”, hogy mindenhol jelen lehessek, ahol szeretnék. Hatalmas bulinak nézünk elébe, én már teljesen rápörögtem, és természetesen titeket sem hagylak ki a jóból!

Az első– és második nap programjairól már kaptatok egy kis szösszenetet, de természetesen továbbra sem állunk le a fesztivál műsorának bemutatásával, úgyhogy bele is csapunk és megmutatjuk nektek, hogy mi vár ránk a harmadik napon!

PEPSI NAGYSZÍNPAD

 

19.30 – Majka & Curtis live 

 

21.00 – Rudimental live (GB)

 

23.00 – WELLHELLO

 

RAUCH KONCERTARÉNA

 

20.00 – Magashegyi Underground

 

21.30 – Anna & the Barbies

 

02.00 – Zomboy (GB)

 

FÜTYÜLŐS HÖOK PARTYARÉNA

 

23.00 – Peter Jabin

 

00.30 – Andro

 

BOMBA! HIP-HOP STAGE

 

20.30 – Barbárfivérek

 

22.30 – Sub Bass Monster

 

METROPOL MUZSIKA SZIGETE

20.15 Moldvai Tánctanítás

21.30 Folksz (21:40)

Mikor cikksorozatunkat elkezdtük a Metropol Muzsika Szigetének programjairól még nem voltak pontos információink, de ezt a hiányosságot pótolva örömmel közöljük veletek, hogy az első két napon is lesz műsor dögivel! Mihó Attila és Bandája fogja szórakoztatni az érdeklődőket, és emellett nótakaraoke is lesz, Erdélyi Claudia és a cigányzenekar közreműködésével.

Mit ér az EFOTT sport és strand nélkül?
Lesz kézilabda, foci, futás, röplabda, testépítő bemutató, jóga, aerobik, és minden ami, átmozgat. Köszönjük Hervis, TE SPORTKÖZPONT és a többiek! 

A harmadik napon pontosan mi is vár ránk?
Lássuk csak…
BeStrong Streetworkout bemutatók, strandröplabda, strandvizilabda, kosárlabda, és a Kajak-Kenu Szövetség Sárkányhajó toborzása és gyakorló napja.

És ez még nem minden! Nagyon sok mindennel készülnek a szervezők, úgyhogy mindenképp csekkoljátok a részletes programot! Mind a sportot, mind a koncerteket illetően nagy meglepetések várnak ránk. Hatalmas lesz a buli, az már biztos!

Nincs még meg a jegyetek? Gyorsan tessék lecsapni rá, erről a fesztiválról ti sem maradhattok le! Néhány kattintás az egész! Kezdjétek itt!

A programokkal kapcsolatban további infókat itt találhattok.

Ugye ti is ott lesztek?
„EFOTT – 2016. július 12-17. között ismét a Velencei-tó partján, csak szabadon…”

 

Szerző:

"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet." /John Lennon/