Szerdai pozitív – mert nincs olyan, hogy véletlen

Szerdai pozitív – mert nincs olyan, hogy véletlen

Kétféle ember létezik, az egyik, aki hisz a véletlenekben, a másik, aki nem.
Én amondó vagyok, hogy véletlenek márpedig nincsenek.
Mindennek kell, hogy legyen valami oka, különben semmi értelme nem lenne az egésznek.

Hiszem azt, hogy minden előre meg van írva.
Valahogy úgy képzelem, hogy mindenkinek van egy története, és a döntéseink azok, amelyek a megfelelő irányba terelnek minket. Több lehetőségünk van, az utak szerteágaznak, de soha nem véletlenül lépünk rá arra az ösvényre, amelyen végül lépkedünk.

Nincsenek olyanok, hogy véletlen találkozások. Minden embert, aki életünk részévé válik – még akkor is, ha csak ideiglenes vendég, vagy csak átutazik – okkal kapunk. Mindenkitől tanulunk valamit. Nincs olyan, aki által ne lennénk többek, vagy jobbak. Még akkor is, ha fájdalmat okoznak nekünk, az valami olyan pluszt ad hozzá az életünkhöz, amely előtte nem volt meg nekünk. Az emberek, a történések és a döntéseink által leszünk egészek.

Nem hiszek a véletlenekben. Tudom, hogy minden okkal történik, hiszen nem véletlenül vagyok ott, ahol. Minden, amin keresztülmentem hozzátett ahhoz, hogy most olyan ember lehessek, amilyen lettem. És a jövőmet az alakítja, ahogyan most élek.

Hálás vagyok mindenért. Azért, ami fájt, ami padlóra küldött. Köszönöm azoknak, akik összetörték a szívemet, azoknak akik kitartottak mellettem és támogattak, és azoknak is, akik magamra hagytak. Minden boldog pillanatért, sikerért, csalódásért és könnycseppért hálás vagyok. Mert tudom, hogy minden azért történt velem, hogy boldog lehessek.

Kiemelt kép: www.everyindia.com

Szerző:

"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet." /John Lennon/