Szívből szeretni annyi…

Szívből szeretni annyi…

érte mindent feladni. Bárki ki tudja mondani azt, hogy szeretlek. Vagy akár azt, hogy fontos vagy nekem. Bárki. Még a bolond is. Az is, aki nem tudja mit jelent. Az is, aki csak megvezet. Aki hamis szóval áltat és mézes-mázasan mondja neved. A hazug, a gyáva, a féreg. És az is, aki valóban, teljes szívből szeret.

Mondhatod nekem. Csak nyugodtan. Akár még el is hihetem. De nem érzem. Nem érezhetem mindaddig, amíg ki nem mutatod, nem érezteted velem. Ha szeretsz, tegyél érte, hogy érezzem. Itt vagyok. Parlagon heverek. Azt mondod küzdesz értem? Lehet.. De nem látom rajtad a páncélt, amit csatába menet öltenek az emberek. Szívből szeretni annyi, érte mindent feladni. Akkor adj fel mindent. Vedd fel a kardot és menj, küzdj meg azért ami fontos neked. Küzdj meg a szívért, aki téged szeret.

A hadviselet, amit várok, nincs sehol. Mindaz, amit éreznem kéne, nem érzem. Csak itt vagyok. A számkivetett. Parlagon heverek. Mondod, hogy szeretsz, mondod, hogy fontos vagyok neked. Azt is mondod, hogy küzdesz értem. Mégsem látom.. Mégsem érzem.

f530793fa1098ef33243a5b3c87aba9d

kép: pinterest.com

A szemedben látom a fényt, bár úgy érzem, néha nem éget szét. Beszélsz hozzám, néha mégsem hallom a hangodat. Hozzám érsz, de kezed nyoma nem mindig éget úgy, hogy szinte az már fáj. Mondod, hogy szeretsz.. Mondod, hogy fontos vagyok neked.. Azt is mondod, hogy küzdesz értem. De Kedves, mondani nem elég. Mindaddig, amíg nem érzem és nem feszít szét.

Mikor az író papírra veti gondolatait. Nyomot hagy. Beleég a pergamenbe. Az érzések is ugyanúgy beleégnek a szívünkbe. Kitörölhetetlen, megfoghatatlan és megérthetetlen. Csak az tudja, aki érzi és aki érezteti.

Mindenki arra vágyik, hogy szívből szeressék. De szó elszáll.. Nem mindig lehet neki hinni. Fehér, vakító foltokból rajzolódik ki előttem a kép. Egy kerek festmény. Valamiért más mint a többi. Bárki ránéz, nem tudja értékelni. Mert nem az övék. De az én szívembe beleégett. Nem csupán egy paca. Hanem művészi képregény. Te és én. Amik mi vagyunk, vagy valaha voltunk. Nekem nem elég ha mondod.. Mutasd is ki. Gyerünk Kedves, ne vedd el tőlem a reményt!

A szavaidból nem lesz újabb rajz a szívem mélyén. A tetteidtől lesz színes a kép. Egy tökéletes műalkotás. Egy kerek történet. Egy kerek festmény. Amit senki más nem ért. Csak te, és én..

Indulj hát, vegyél vértet, kardot, pajzsot és páncélt. Ha fontos mindaz, amik valaha voltunk, vagy egyszer lenni akarunk, küzdj meg értem.. Harcolj mindaddig, míg szíved szívemhez el nem ér..

Szerző:

"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet." /John Lennon/