Titok, nem lesz többé titok. Szerelem erősebb lesz, mint valaha? – könyvajánló M. G. Brown: Vérvörös Rózsaszirmok

Titok, nem lesz többé titok. Szerelem erősebb lesz, mint valaha? – könyvajánló M. G. Brown: Vérvörös Rózsaszirmok

A történet ott folytatódik, ahol előző részben abban maradt. Egyre izgalmasabb lesz végig olvasni és minden egyes oldalon, derülnek ki az újabb titkok.  A második kötetben pedig már megismerhetjük Cathyt és Danielt is közelebbről.

Igazán vicces, romantikus, néha egy-két akció is becsúszik. Régi szereplő térnek vissza és újak jelennek meg történetben. Megismerhetjük Lindát Daniel testvérét, aki teljesen hibbant egy nőszemély, boszorkány létére. A beszólásait egyenesen imádtam.

M. G. Brown – Vérvörös Rózsaszirmok

Na Cathyt és Danielt sem kell félteni. Néha az volt az érzésem valahol teljesen megrekedtek 15 éves szinten. Érdekes titkok derülnek ki Cathy családjával kapcsolatban, mint például Linda, honnan származik, Daniel és Cathy már régóta ismerik egymást… Cathy élete még sem lett annyira könnyebb, mert megismerkedik az apjával, kiderül, hogy az anyja miért adta intézetbe, Daniel barátnője rettenetesen féltékeny lesz és sok más dolgok, derülnek ki és nehezítik meg az életét. A történet legvégén derül ki, hogy Linda még sem az, akinek mondja magát. Sokkal több titok lappang ebben a két családban, mint ahogyan azt mi gondoltuk.

Imádtam az egész könyvet. A történet elképesztő viccesre sikeredett. Ez a kötet felért egy adag nyugtatóval. Annyit nevettem, néha csapkodtam mérgembe egy – egy megjegyzés vagy fordulat miatt, Szerző előző kötetéhez képest ez nagyon jó lett. Sőt, sok volt benne a cselekmény és párbeszéd is.

” -EZ EGY HÁROMSZÁZNYOLCVAN EURÓS RUHA, TE FÉREG – üvöltöttem vad dühvel, miközben ágyékon térdeltem. 
– MENNYI? – bámult rám Daniel elképedve. Szerintem egy pillanatra még azt is elfelejtette, hogy éppen két vadásszal harcol egyszerre. 
Bocsánatkérően vállat vontam. Végül is, ő küldött el vásárolni Milánóban. Mit várt, hogy megúszom potom pénzből? Harmincezer euró…”

Második kötetben látszik, hogy a karakterek sokat fejlődtek, a történet jobb lett. Az elmesélés pedig fantasztikus. Aki kezébe veszi a könyvet le sem tudja majd tenni. Izgalmas, vicces, gyilkos poénok vannak benne, és mint ahogyan fent említettem sok családi titokra derül fény a kötetben. Igazából nem sok mindent lehet, ennél többet lehetne írni, hiszen most még csak ismerkednek egymással, mint szerelmespárként.

“És milyen jó, hogy itt vagy… Istenkém! Sosem akarlak elengedni, Daniel Smith!”

Kiemelt kép: Kovács Ági